innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Natürköy Seyir Terası Sapanca bölgesinde yer alan bir restaurant'tır. Sakarya, Kocaeli ve İstanbul bölgesindeki hedef kitlesine seslenmektedir. Doğa ve göl manzarası ile iç içe konumu olan Natürköy Seyir Terası özellikle serpme ve seçmeli kahvaltı grubunda bölgenin en iyisidir.

%0

Erişilen potansiyel müşterilerde artış

%0

Potansiyel müşterilerin etkileşiminde artış

0

kat daha fazla eş zamanlı müşteri dönüşü

HEDEF / AMAÇ

Daha Fazla Kişiye Erişmek ve Rezervasyon Almak

Kocaeli, Sakarya ve İstanbul lokasyonlarında özellikle kahvaltı rezervasyonu için internet üzerinde daha fazla kişiye erişmek istiyordu ve bölgesindeki bilinirliğini artırmak ve internette yeni müşteriler çekmek için sosyal medyanın gücünden faydalandı.

BAŞARI

Reklamlar için doğru hedef kitleyi seçti. Video reklamlarla hedeflediği kitlenin ilgisini çekti. Sosyal medyayı kullanması yerel bir hedef kitleye erişmesine, şubelerine kaliteli müşteriler çekmesine yardımcı oldu. İşletme aynı zamanda şu başarıları elde etti: Organik erişim ile erişilen potansiyel müşterilerde %68 artış kazanarak etkileşimlerinde toplam 6 kat artış elde edildi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Ürün videoları ve aylık olarak kendi içerisinde konsept şeklinde tasarlanmış sosyal medya postları ile ürünlerinin tanıtım çalışmalarını sürdürmüştür. Bilinirlik odaklı video reklamları ve durağan post reklamları yayınlandı.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi kreatif dokunuşları ve taze fikirleri ile Natürköy Seyir Terası'na olumlu bir katkı sağlamıştır. Sosyal medya yayınları, menü çalışmaları ve sponsorlu reklamlar dahil tüm süreçlerle ilgili son derece başarılı çalışmalar yaptılar. Önemli olan, doğru mesajı doğru zamanda doğru müşteriye vermek. Tüm Medya Baba ekibine teşekkür ediyoruz.

Şevval Benek

CEO