innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Wodiza, "Sen tamamla" mottosu ile yola çıkan, klips sistem ile insanların parçaları kendileri çok pratik bir şekilde birleştirip ürünü tamamlayacakları ürünler üreten bir firmadır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip Wodiza, müşteri deneyimini ön planda tutan bir markadır.

%0

Etkileşim Artış Oranı

%0

Web Sitesi Ziyareti Artış Oranı

0

Sadık Takipçi Artışı

HEDEF / AMAÇ

Ürün Satışlarını Arttırma / Web Sitesi Ziyaretlerini Arttırm

Web sitesi ziyaretçilerini ürün bazlı tek tek ele alarak benzer kitlelere reklam çıkılmıştır. Bu şekilde hem web sitesi ziyaretleri arttırıldı hem de potansiyel müşterilere ulaşılmıştır. Satış öncesi ve satış sonrası müşteriler ile iletişim halinde kalıp, markaya olan sadaket arttırılmıştır.

BAŞARI

Wodiza markasının sosyal medya yönetimi sürecinde web sitesi ziyaretleri %83 oranında arttı ve potansiyel müşterilere erişilip ürün bazlı ziyaretlerde artış gözlenmiştir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Web sitesi ziyaret oranı arttırılırken, müşteriler ile iletişim devam ettirilmiştir. Daha önce alışveriş yapan kişilerin ürünü deneyimledikten sonra tekrar alışveriş yaptıkları gözlemlenmiştir. Bunun için hem potansiyel müşterilerin hemde daha önce alışveriş yapmış kişilere reklamlar aracılığı ile bağlantı kurulmuştur. Hedef kitlenin takipte olduğu sayfaların hashtagleri araştırıldı. Takipçilerin demografik özellikleri incelenerek potansiyel müşteriler için hedef kitleler oluşturuldu. Ürün bazlı hedef kitle araştırmaları yapıldı. Web sitesini ziyaret eden, alışveriş yapan kişiler için hedef kitleler oluşturuldu. Marka sadakati oluşturmak için alışverişini tamamlayan kişiler ile iletişim kurulmaya devam edildi. Sosyal medyada güncel içerikler ve trendler takip edilerek içerikler oluşturuldu.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Günümüzde tüm sektörlerin temel ihtiyaçlarından biri sosyal medya yönetimidir. Wodiza'da yeni kurulan bir markaydı. Medya Baba Ekibi ile birlikte bir yol haritası çıkardık. Web sitesi ziyaretlerimiz arttı. Müşterilerimiz ile samimi tıpkı bir aile gibi olmamızı sağladılar. Wodiza için emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim.

Süleyman Yılmaz

CEO