innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

1924 yılından itibaren Kocaeli ilinde hizmet veren Morsallıoğlu, şehrinde tanınan ve tercih edilen bir çözüm ortağı olarak 1999 yılından itibaren ağırlıklı olarak kırtasiye ürünlerini satmaktadır. Aynı zamanda yazıcı makineler konusunda iş yerlerine çözüm ortaklığı yapmaktadır.

%0

Satışlarda Artış

%0

Takipçi Artışı

0

Çözüm Ortağı Anlaşması

HEDEF / AMAÇ

Kırtasiye Ürünlerini Öne Çıkarma

Morsallıoğlu özellikle satışını yaptığı kırtasiye ürünlerinin satışını arttırmak ve yeni iş yerleri, şirketler ile çözüm ortaklığı yapmayı hedefliyordu.

BAŞARI

6 ay içerisinde Morsallıoğlu ismi, kurumsal imajı yeni hedef kitlelere ulaşmıştır. Kırtasiye ürünleri satışında %47 oranında artış olmuştur. Sosyal Medya hesapları 6 ay içerisinde %73 oranında artış sağlamıştır. 29 yeni çözüm ortağı ile anlaşma sağlanmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Morsallıoğlu olarak hem güçlü geçmişini hem de referanslarını potansiyel kitlenin önüne çıkarırken öne çıkarmak istediğimiz ürünleri kullandık. Aylara göre belirlenen stratejimizde yayınlanan ürünler birbirlerini tamamlayan ve bir iş yerinde en çok ihtiyaç duyulan ürünler üzerinden ilerlenmiştir. Facebook mecrasında bulunan potansiyel müşteri kitlenin daha fazla olması nedeni ile bu mecraya ağırlık verilmiştir. Potansiyel müşteri reklamlama modeli kullanılarak yeni şirketlere ulaşılmıştır. -Devam eden müşteri portföyü incelenerek potansiyel müşteri hedef kitlesi çıkarıldı. -Şirketlerin tercih edilebilecek ürünler dönemsel olarak bölünmüştür. -Daha canlı ve dikkat çekici bir dil ve görsel yapısı kullanıldı. -Potansiyel müşteri reklamları kullanılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

“Medya Baba ile hem komşu olup hem de beraber çalışmak bizim için büyük bir zevkti. Güçlü ve kreatif ekibi bizim tüm ihtiyaçlarımızı belirleyerek bizi dijital mecrada temsil edecek bir dil ve yapı oluşturdular. Beraber çok güzel başarılara imza attık. Teşekkür ederiz.”

İbrahim ÖZER

CEO