innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Levent Aydar, kendi kliniğinde kulak, burun ve boğaz hizmeti veren bir doktorudur. Kliniğinde KBB dışında rhinoplasty (burun ameliyatı), botox, dudak dolgusu, nazolabial dolgu ve mezoterapi gibi hizmetler de vermektedir. Rhinoplasty ameliyatları ile adından söz ettiren Aydar, hem Türkiye'den hem de yurt dışından hasta kabul etmektedir. İşini yaparken hasta memnuniyetini önemseyen Aydar, başarılı operasyonlara imza atmıştır. Sosyal medya hesaplarında genel olarak teknik bilgilendirmeler yapılmakta, hasta adayı kişileri rahatlatıcı video ve fotoğraflar, ameliyat olan hastaların fotoğrafları, değişim videoları paylaşılmaktadır.

%0

Daha Yüksek Dönüşüm Oranı

%0

Potansiyel Müşteri Başına Ücret Düşürüldü

0

Daha Yüksek Reklam Harcaması Getirisi

HEDEF / AMAÇ

Rinoplasti Talepleri Alma

Solunum problemlerinin dışında burun estetiği üzerine de hizmet veren Levent Aydar bulunduğu konumda marka bilinirliğini oluşturmuş ve geniş kitlelere hitap etmektedir. Bu amaçla Rinoplasti ön görüşmesi için hedeflenen kitleden dönüşler almak temel amaçtır.

BAŞARI

Levent Aydar markası için oluşturulan video ve fotoğraf gibi içerikler temel amacımız olan rinoplasti talebini toplamaya yönelik hazırlanmıştır. Paylaşım ve itibar dili her hastanın kendini özel hissetmesi amaçlanarak oluşturulmuştur. Bu yapılan işler ışığında 2022 yılında 400'e aşkın rinoplati operasyonu ile marka hedefine ulaşmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Var olan ve potansiyel müşteri ağını gerek sosyal medya gerek adwors alanında çoğaltarak rinoplasti ve diğer işlemler için sponsorlu paylaşımlar çıkılmış ve randevu talepleri arttırılmıştır. Yapılan prodüksiyon ve görsel çalışmalarda güven, hijyen, samimiyet ve profesyonellik özlerine önem verilerek kurumsallık ve marka değeri güçlendirilmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ile olan uzun süreli iş ortaklığımızın bize kazandırdığı birçok güzel faaliyet var. Bunların başında tabii ki de yaptıkları doğru analizlerle markamızı her zaman bir adım öne çıkarmaya devam ediyorlar. Medya Baba sayesinde kendimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Birlikte daha güzel işler yapmak dileğiyle.

Levent Aydar

Kulak Burun Boğaz Uzmanı