innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Seyir Mobil, araç takip ve filo yönetim sistemlerinde ihtiyaca yönelik çözümler üreten, yüzde yüz yerli bir teknoloji şirketidir. Dünyaca ünlü markalara da çözüm ortaklıkları sunan Seyir Mobil, sosyal medyasında verdiği hizmetleri ve ürettiği ürünleri hedef kitlesine aktararak takip sisteminin faydalarını anlatır.

%0

Gönderi etkileşimi başarısı:

%0

Video dönüşümlerinde potansiyeli müşteri başına ücrette düşüş:

0

Erişilen müşteri sayısı:

HEDEF / AMAÇ

Araç Takip Sistemini Tanıtmak / Marka Bilinirliğini Arttırma

Türkiye’nin tek yerli araç takip firması olma prestijini elinde tutan Seyir Mobil, Türkiye’deki tüm bayilikleri ile kullanıcılarına hizmet vermektedir. Buna ek olarak profesyonel ve uzman kadrosu ile de anlık problemleri çağrı merkezi ile çözmektedir. Geniş hizmet ağı, sektör liderliği ve kurumsal markasını hedef kitlesi ile buluşturarak marka bilinirliğini arttırmak amaçlanmıştır.

BAŞARI

Yapılan paylaşımlar ve hazırlanan sponsorlu görseller sonucunda marka bilinirliği artış yaşamıştır. Özel hedef kitle belirlemeleri yaparak doğru müşteri kitlesine ulaşılmış, sosyal medya aracılığı ile teknoloji aracılığı ile işletmesini ileri taşımayı amaçlayan firmalara ve araç sahiplerine erişim artmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Sosyal medyada “İyi Seyirler” mottosu ile markanın ürün ve hizmetleri var olan ve potansiyel müşterilerine özel tasarımlarla teknik bilgiler detaylı bir şekilde sunulmuştur. Tüketicilerin marka hizmetlerini nasıl kullanacakları, nerelerde kullanacakları açık ve anlaşılır bir dil ile her paylaşımda detaylandırılmıştır. Potansiyel müşteriler içinse ihtiyaç algısı yaratılarak marka değeri ve bilinirliği desteklenmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

“Uzun süredir iş ortaklığımızı devam ettirdiğimiz Medya Baba ekibi ailesi ile markamızı her gün bir adım daha ilerletiyoruz. Gerek sosyal medya kanallarında gerek basılı içerik kanallarında ihtiyaç duyduğumuz verileri rahatlıkla alarak çözüme kavuşuyoruz. Bu hem kreatif hem de üretken ekip ile çalışmaktan dolayı mutluyuz. "

Harun Küçük

Technology and Product Development Manager

Diğer Sosyal Medya projelerini incelediniz mi ?