innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Sukra gurme, Kocaeli'de faaliyet gösteren; geniş ürün gamına sahip, restoran ve cafe işletmesidir. Sukra Gurme'de günün her saati yöresinden doğal olarak seçilen kahvaltılıklarla güne başlayabilir, kendi fırınında hiçbir katkı maddesi olmadan hazırladığı ekmekleri tadabilir, türk ve dünya mutfağına ait seçkin yemeklerden yiyebilirsiniz.

%0

Hedef kitleye ulaşıldı

%0

Potansiyel müşteri reklamlarıyla, daha fazla rezervasyon yaptırıldı.

0

kullanıcı ile etkileşime girildi

HEDEF / AMAÇ

Potansiyel Müşterilerine Ulaşmak

Sukra Gurme, sosyal medya aracılığı ile yüksek kaliteli potansiyel müşteriler bularak markasına bilinirlik kazandırmayı ve ürettiği içeriklerle potansiyel müşteri profilini markaya bağımlı hale getirmeyi hedeflemiştir. İkinci hedefi ise; ilgiyi satın almaya dönüştürmektir.

BAŞARI

Hedef kitlenin %78’ine erişildi. Facebook potansiyel müşteri reklamlarıyla 5 kat daha fazla potansiyel müşteri bulundu. Potansiyel müşteri reklamlarıyla, %70 daha fazla rezervasyon yaptırıldı. 1000’in üzerinde mesaj ve yoruma yanıt verildi. 512 bin kullanıcı ile etkileşime girildi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

"Kahvaltının gurmesi" , "Makarnanın gurmesi" , "Ekmeğin gurmesi" v.b. post başlıkları ile ürünler üzerine dikkat çekmektedir. Video paylaşımları ile restoranın hizmet ağından detaylı bir şekilde bahsetmektedir. Organik olarak eriştiği takipçilerine kendi marka diline uygun olarak markayı tanıtmakta ve markanın erişilebilirliğinden söz etmektedir. Facebook ve Instagram mecralarına özel oluşturulan özel hedef kileler ile farklı stratejiler yürütüldü. Instagram mecrasında büyük ilgi çeken marka, sloganları ile müşteri aidiyeti ve algıda slogan-marka eşleştirmesini başardı.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi hem çok genç hem de çok dinamik yapısıyla; markamı her yönüyle doğru analiz ederek sosyal medya mecralarında, outdoor ve indoor alanlarda hedef kitlemizin karşısına doğru iletilerle çıkmamızı sağlamıştır. Ekibin planlı ve eş zamanlı olarak hareket etmesi, iletişim kanallarını doğru kullanması ve zamanında müdahalelerle kriz oluşmasını engellemesi markamı onlara emanet etmemin çok doğru bir karar olduğunu hissettiriyor.

Murat Tandoğan

CEO