innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Borline, Bozoklar Makina Kimya A.Ş. tarfafından Türkiye'nin ilk bor katkılı sıvı konsantre çamaşır deterjanı olarak piyasa çıkan bir markadır. Borline markası tamamen yerli ve milli bir ürün olması ve Türkiye'de ilk olması ile ön plana çıkmaktadır.

%0

Sosyal Medyada Takipçi Artışı

%0

Sosyal Medyada Erişim Artışı

0

Sosyal Medyada Toplam Erişim

HEDEF / AMAÇ

Sosyal Medya Üzerinden Potansiyel Müşterilere Ulaşmak

Birincil amaç sosyal medya üzerinden ürünün işlevlerinin hedef kitleye aktarmak ve potansiyel müşterilere ulaşmaktır. İkincil amaç ulaşılan müşterileri satış noktalarına yönlendirme ve online satış aracılığı ile süreci en nihayetinde satışa dönüştürmektir.

BAŞARI

Marka ürününü satışa çıkardığı süre içerisinde büyük bir satış oranı elde etmiştir. Yeni anlaşmalar ile yeni lokasyonlarda hedef kitlesi ile bulaşmaya devam etmektedir. Online satış sitesininde aktif olması ile büyük oranda satış yapması beklenmektedir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Borline markası için en başta hedef kitle ve rakip analizleri yapılmıştır. Yapılan analizler sonucunda sosyal medya sürecine yön verilmiştir. Markanın hedef kitlesi ile bağ kuracağı, potansiyel müşterilerin isteklerine cevap verecek özelliklerine vurgu yapılmıştır. Marka bilinirliğini arttırmak için sponsorlu reklamlar, market içi reklamlar ve TV reklamı planlamaları yapılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba markamızın sosyal medya ayağını çok iyi koordine etmekte ve bu süreci çok sağlıklı bir şekilde yürütmektedir. Ürünümüzün potansiyel müşterilerimiz ile buluşturma noktasında başarılı çalışmaları olmuştur. Yeni reklam çalışmaları ile de bu süreci en başarılı şekilde devam ettireceklerine güveniyoruz.

Ali Bayraktar

CEO