innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Mesh Stick, inovatif tasarımı ve pratik kullanımıyla çay ve kahvenin yeni nesil halini, sevenleriyle buluşturuyor. Günlük yaşamınızın her anında, dilediğiniz yerde ve sadece sıcak su ile demlediğiniz Mesh Stick, bi’ anlamda da yaşantınızı kolaylaştırıyor.

%0

Reklam harcaması getirisi

%0

Video Etkileşimi

0

Story Reklam Etkileşimi

HEDEF / AMAÇ

MARKA PRINI GÜÇLENDİRMEK

Mesh Stick, çayın yeni halini hedef kitlesi ve potansiyel müşterilerine duyurmaktadır. Bu anlamda da ürünün sağlıklı yapısından, ürünlerin doğallığından ve tazeliğinden bahsedilmektedir. Hedef kitlesine göre ürünün kullanım kolaylığı ön plana çıkartılmaktadır. %100 gerçek bitkilerle hazırlanan Mesh Stick, tüketicileri tarafından da çok ilgi görmektedir. Bu yüzden her geçen gün online satış ve mağaza satışlarını arttırmaktadır.

BAŞARI

Dünyanın pek çok ülkesinde ürünlerini sevdiren Mesh Stick, online ve mağaza satışlarıyla ürünlerini müşterileriyle buluşturuyor. %100 gerçek bitkilerin, meyvelerin ve kahvelerin doğallığını, tazeliğini ürünlerinde yansıtıyor. Mesh Stick, kullanım alanları olarak da çok pratik ve kolay birin olduğu için her yaştan tüketiciye hitap edebilmektedir. Örneğin genç kitlenin okulda, kampüste kullanmasından orta yaş kitlenin ofiste biraz daha üst yaşlarda ise evde veya dışarıda tercih edebildiği bir üründür.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Markanın hedef kitlesi ve potansiyel müşterilerine göre motto belirlenerek post içerikleri gerçek fotoğraflarla işlenmiştir. Animasyon video çalışmalarıyla online mecralarda ve mağazalarda olan satış noktaları gösterilmiştir. Genelde soft renklerle tasarım çalışması yapılmış, ürün ön plana çıkartılmıştır. Günlük kullanım alanları da metinlerle birlikte desteklenerek bilgilendirilmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba Ailesi, dünyanın pek çok yerinde satışını yapmış olduğumuz ürünümüzü sosyal medya mecralarında en aktif şekilde işlemektedir. Rakip firma analizlerini iyi yaparak, markamızın eksik veya fazla olan durumlarını her zaman bizimle paylaşmıştır. Taleplerimize hızlı dönüş yaparak, çözüm odaklı yapılarıyla bizi memnun etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum, başarılarımızın daim olması dileğiyle.

Serhat Çalışkan

Co-Founder