innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

1985 yılından beri tatlıcılık yapan Gaziantepli Keklik ailesinin İzmit’te kurduğu Jumbo Künefe, bugün Kocaeli, Sakarya, Yalova ve İstanbul’un çeşitli bölgelerinde 9 şubesi ile hizmet vermektedir. En kaliteli yöresel malzemeler ile hazırlanan tatlılarını mutluluğu paylaşma konsepti ile müşterilerine sunan Jumbo Künefe, franchise sistemi ile her geçen gün büyüyen bir zincir markadır.

%0

Daha fazla etkileşim

%0

Daha fazla mesaj alındı

0

Takipçi sayısında artış

HEDEF / AMAÇ

Hedef kitle ile bağ kurmak

Jumbo Künefe’nin lezzet ve kalite ile rakiplerinden bir adım öne geçme hedefi dijital ortamlarda yürütülen imaj ve itibar çalışmaları ile desteklenmektedir. Hedef kitle ile marka arasındaki bağı güçlendirmek için mesaj ve yorumlara yapılan hızlı dönüşler, markaya ait gerçek ürün fotoğrafları ve videolarının çekimi, anlık story paylaşımları gibi unsurlardan faydalanılmaktadır. Özel günler için hazırlanan video çalışmaları ile markanın mutluluğu paylaşma konsepti desteklenmektedir. Anneler Günü için hazırlanan Gaziantep gezisi ve künefe ödüllü çekiliş ile etkileşimi artırmak ve potansiyel müşterilerin ilgisini çekmek amaçlanmıştır. Sosyal medya aracılığıyla hedef kitle ile iletişimi ilişkiye dönüştürmek ve bu ilişkiyi özenli bir biçimde yönetmek, markanın bilinirliğini artırmak, franchise almak isteyen yeni iş ortaklarına ulaşmak markanın temel hedefleridir.

BAŞARI

3 ayda %450 daha fazla etkileşim alındı %95 daha fazla mesaj alındı Takip sayısı %80 arttı %85 daha fazla erişim alındı

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Ürünlerin ön planda olduğu görsel ve video içerikleri hazırlandı. Bu içerikler eş zamanlı olarak sosyal medya hesaplarında paylaşıldı ve sponsorlu gönderiler ile hedef kitleye duyuruldu. Hikaye alanı hergün takipçilerden ve şubelerden gelen görsellerin paylaşılması ile aktif edildi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibinin gerçekleştirdiği kreatif ve özenli çalışmalar markamızı büyütmek için ihtiyaç duyduğumuz dijital desteği sağlıyor. Ekibin özverili çalışma anlayışı sayesinde sosyal medyayı markamız ve müşterilerimiz arasındaki ilişkiyi yönetmek için kullanabiliyoruz. Hazırlanan içeriklerdeki titizlik ve gerçekleştirilen tüm çalışmaların planlı bir biçimde yürütülmesi beklentimizi fazlasıyla karşılıyor. Medya Baba ekibi Jumbo Künefe’yi en az bizim kadar sahiplenerek müşterilerimizi memnun etmemizde bize destek sağlıyor.

Emre Keklik

CO-FOUNDER

Diğer Sosyal Medya projelerini incelediniz mi ?