innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kocaeli ve İstanbul’da şubeleri bulunan Boşnak Börekçi, gelişen ve büyüyen ailesiyle daha çok büyümeyi hedeflemektedir. Franchise sistemi ile ilerleyen markanın günümüzde 50’den fazla şubesi bulunmaktadır. Son olarak, ürün gamında yaş pasta hattı kurulmuştur. Geleneksel lezzeti sofralara taşıyan markanın, döneme göre, franchise sistemi için çalışmalar ve paylaşımlar yapılmaktadır. En son franchise sistemi üzerine “1 Ton Börek Bizden, İşletmek Sizden!” kampanyası başlatılmıştır.

%0

Kat Daha Fazla Müşteri Formu

%0

Erişilen Potansiyel Müşterilerde Artış

0

Potansiyel Müşterilerin Etkileşiminde Artış

HEDEF / AMAÇ

Marka Bilinirliği ve Franchise Başvurularını Arttırmak

Boşnak Börekçi, marka bilinirliğini arttırmak ve franchise talepleri toplamak istemekteydi. Kocaeli ve İstanbul'dan sonra Bursa ve Yalova'da da yeni şubeler açmak istiyordu. Bu yüzden "Bir ton börek" kampanyası devamında yeni postlar oluşturularak bu bölgelerde sponsorlu gönderiler ile hedef kitle ile buluşmak amaçlanmıştı. Hedef kitleden franchise formunu doldurmaları istenmiş ve bu formlar firma ile paylaşılmıştır.

BAŞARI

Sponsorlu gönderiler ile birçok yeni form alınmış ve firma ile paylaşılmıştır. Firma talepleri gözden geçirmekte ve yeni anlaşmalar için süreçlerine devam etmektedir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Bursa ve Yalova illerine özel yeni içerikler oluşturulmuş ve sayfa dışında sponsorlu gönderiler ile hedeflenen kitle buluşturulmuştur. Konsepte uygun şekilde devam eden çalışmalar sonucunda birçok yeni form elde edilmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba'nın firmamız için oluşturduğu çizgide oluşturduğu içerikler takipçilerimiz tarafından çok beğenilmekte. Ürünlerimizin fotoğraflarını konsept oluşturarak çekmeleri ürünün albenisini arttırmakta. Yeni şube anlaşmalarımız sürecinde de potansiyel müşterilerimize ulaşma noktasında başarılı bir çalışma yürüttüler.

Samet Balkan

CEO