innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kocaeli ve Sakarya şehirlerinde 3 şube ile hizmet veren, geniş ürün yelpazesine sahip bir restoran zinciridir. Yeni şube konsepti Kosova Sokak ile alışveriş merkezlerinde insanlara alışveriş arasında yemek yiyebilecekleri lezzetli ve kaliteli bir restoran hizmeti sunmaktadır.

%0

Erişilen potansiyel müşterilerde artış

%0

Potansiyel müşterilerin etkileşiminde artış

0

kat daha fazla eş zamanlı müşteri dönüşü

HEDEF / AMAÇ

Marka bilinirliğini arttırmak

Tarihi Kosova Köfteci'si, marka bilincini sosyal medya kanalları ile de sürdürmek ve tüketicilerine ürünlerini sunarken, hizmet kalitesini de göstermeyi hedeflemişti. 2017 yılında faaliyete başlayan Kosova Sokak konseptli şubesinin tanıtım ve potansiyel müşteri yönlendirmesini de yapmayı planlamıştı. Kosova Köftecisi, menülerindeki ürünlerin bilinirliğini artırmak ve insanları sosyal medya üzerinden rezervasyon yaptırmaya teşvik etmek istiyordu.

BAŞARI

Sosyal mecraları kullanması yerel bir hedef kitleye erişmesine, şubelerine kaliteli müşteriler çekmesine yardımcı oldu. İşletme aynı zamanda şu başarıları elde etti: Organik erişim ile erişilen potansiyel müşterilerde %68 artış kazanarak etkileşimlerinde toplam 6 kat artış elde edildi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Ürün videoları ve aylık olarak kendi içerisinde konsept şeklinde tasarlanmış sosyal medya postları ile ürünlerinin tanıtım çalışmalarını sürdürmüştür. Bilinirlik odaklı video reklamları ve durağan post reklamları yayınlandı. Kosova Köftecisi durağan görsel ve video reklamlarını aynı hedef kitleye gösterdi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi çok genç, çok renkli, çok kreatif dokunuşları ve taze fikirleri ile markama ve bakış açıma her anlamda olumlu bir katkı sağlamıştır. Markam olan Kosova Köftecisi için menü tasarımından, outdoor çalışmalara; sosyal medya yönetiminden, müşteri ilişkileri noktasına kadar tüm süreçlerle ilgili son derece başarılı çalışmalar yaptılar. Tüm Medya Baba ekibine teşekkür eder, onlarla birlikte çalışmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bilgileri ve donanımlı ekip güçleri ile Kosova Köftecisi'ne yeni bir soluk getirdikleri inkar edilemez bir gerçektir.

Vedat Özgünhan

CO-FOUNDER