innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

2012 yılında Kocaeli’de ilk donuk pasta üretimi tesisini kuram Cake Prince, Türkiye’nin en büyük donuk pasta fabrikası unvanına sahiptir. Sahip olduğu ileri teknoloji ile birlikte yerli ürünler üreterek hem Türkiye’de hem de dünyada sektöre öncülük etmektedir. Dijital mecrada oluşturulan kurumsal kimlikte Cake Prince’in nitelikli hizmetini ve ürün kalitesini tanıtmak ön plandadır.

%0

Ürün Taleplerinde Artış

%0

Hedef Kitle Erişiminde Artış

0

Erişilen Potansiyel Müşterilerde Artış

HEDEF / AMAÇ

Markanın ürünlerini dünya pazarında sergilemek

Cake Prince, Türkiye genelinde bilinen ve sevilen bir marka. Aynı zamanda dış ticareti olan marka, duruşunu güçlendirmek ve kendini dünyada tanıtmak adına küresel bir reklam mecrası olan sosyal medyayı tercih etti. Cake Prince’ın sosyal medya reklamcılığında öncelikli hedefi, Türkiye ve dünya ülkelerinde ürünlerini ve markasını tanıtmaktır.

BAŞARI

Cake Prince, internet üzerinde marka bilinirliğini arttırmak ve potansiyel müşterilere ulaşmak için Facebook, Instagram, Reels, ve Twitter’ı kullandı. Reels üzerinden yapılan yenilikçi fikirlerle hedef kitleye %89 oranında artış kazanıldı. Sadık müşterilerin markaya ilgisi arttı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Cake Prince’ın hedef kitlesi donuk pasta satışı yapan firmalar, kafeler ve restoranlardır. Bu nedenle firma, kafe ve restoranlar hakkında bilgilendirici çalışmalar yapılmıştır. Ürünlerin tanıtımının ön planda olduğu sosyal medya yönetiminde dönemsel post ve prodüksiyon çalışmaları ile birlikte hedef kitleye ulaşılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ile çok güzel işlere imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Dünya pazarının yolu öncelikle sosyal medyadan geçiyor. Medya Baba sayesinde bizler de dünya ülkelerine ulaşmak adına sağlam temellerimizi atıyoruz. Kurumsal kimlik, post tasarım ve reklam işlerimizi globale taşıyan Medya Baba ile çok keyifli süreçler geçiriyoruz. Teşekkürler Medya Baba!

Sezgin Çalışkan

CEO