innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

2012 yılında İzmit Kartepe’de ilk donuk pasta üretim tesisini kuran Cake Station, 10 bin metrekare kapalı alana sahip fabrikasıyla Türkiye’nin en büyük donuk pasta fabrikası ünvanına sahiptir. Sahip olduğu ileri teknoloji sayesinde inovatif ürünler geliştirerek sektöre öncülük etmektedir. Endüstriyel ve butik üretimi tek çatı altında toplayan Cake Station yurt dışına da ithalat yapmaktadır. Sosyal medyada oluşturulan kurumsal kimlikte, Cake Station’ın nitelikli hizmet ve ürün kalitesini tanıtmak ön plandadır.

%0

Ürün taleplerinde artış

%0

Hedef kitle erişiminde artış

0

Erişilen potansiyel müşterilerde artış

HEDEF / AMAÇ

Cake Station ürünlerini dünya pazarında sergilemek

Cake Station, markasını güçlendirmek ve dünyada tanınmak adına global reklam mecrası olan sosyal medyayı tercih etti. Cake Station’ın sosyal medya reklamcılığında öncelikli hedefi, Türkiye ve dünya ülkelerine ürünlerini ve markasını tanıtmaktır.

BAŞARI

Yapılan sosyal medya ve prodüksiyon çalışmaları ile birlikte ürün taleplerinde X artış, hedef kitle erişiminde X artış ve organik erişim ile erişilen potansiyel müşterilerde X artış kazanarak etkileşimlerinde toplam X kat artış elde edildi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Hedef kitlemiz donuk pasta satışı yapan firmalar, kafe ve restoranlardır. Bu nedenle firma, kafe ve restoranları ürünler hakkında bilgilendirici çalışmalar yapılmıştır. Ürün ve sektör ile uyumlu kurumsal kimlik çalışmaları yapıldı ve marka ile sosyal medya arasında bir bütünlük sağlandı.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Kocaeli çıkışlı iki güçlü firmanın buluşması ile güçlü adımlarla ilerlediğimizi düşünüyorum. Marmara Bölgesi’nin en iyi ajanslarından biri olan Medya Baba ile çok güzel işlere imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Dünya pazarının yolu öncelikle sosyal medyadan geçer. Medya Baba sayesinde bizler de dünya ülkelerine ulaşmak adına sağlam temellerimizi ajansımız ile birlikte atıyoruz. Kurumsal kimlik çalışmalarımız, sosyal medya post tasarımlarımız ve diğer reklam işlerimizi gerçekleştirirken Medya Baba ile çok keyifli süreçler geçirdik ve geçirmeye devam ediyoruz. Teşekkürler Medya Baba ve yaratıcı ekibi! İyi ki varsınız.

Sezgin Çalışkan

CEO