innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

1990 yılından beridir alanında hizmet gösteren Efe Tur firması için öncelikli hedef her zaman müşteri memnuniyetidir. Kuruluş amacında taşıdığı ruhu kaybeden, büyük bir özveri ile çalışan firmamız, sektörde örnek ve öncü olma hedefini taşımaktadır. ‘’Önce İnsan’’ anlayışı ile hareket eder ve profesyonel kadrosuyla yeniliklere açıktır.

%0

Gönderi Etkileşiminde Artış

%0

Video Etkileşiminde Artış

0

Potansiyel Müşteri Artışı

HEDEF / AMAÇ

Marka ve Hizmet Bilinirliliği

Efe Tur; 30 yıldır güvenli, konfurlu, keyifli ve kaliteli seyahat hizmetiyle müşterilerine yol arkadaşlığı yapmaktadır. Bu yol arkadaşlığında yaşanan herhangi bir olumsuz durumda ise her zaman memnuniyeti sağlamak adına çözüm odaklı yaklaşımı ile dönüş sağlar. Efe Tur; sefer talepleri doğrultusunda her geçen gün hizmetine yeni bir şehir ekleyerek yoluna devam eder. Yeni güzergahlarının duyurulmasında, kaliteli yolculuğunun ve hizmetlerinin duyurulmasında sosyal medya hesaplarını aktif olarak işler.

BAŞARI

Marka gücüne sosyal medya hesaplarıyla gün geçtikçe daha da güç katan Efe Tur; online bilet alımından, mobil uygulamasına, seferlerinden, keyifli seyahate, puan ve indirimlerden, özel günlere kadar birçok hizmetini aktif olarak hesaplarında işlemektedir. Ek olarak her ay prodüksiyon çalışmasına da yer veren Efe Tur yenilikçi fikirlerle, markasını bağdaştıran video konseptleri oluşturmaktadır. Outdoor, bilboard, afiş çalışmalarıyla da sosyal medya hesaplarını birlikte yönetmiştir. Story kanalında seferlerden bilet almaya yönlendiren, web site bilinirliliğini ortaya koyan içerikler oluşturmuştur. Aynı zamanda yine story üzerinden takipçilerine soru yönelten ve bu soruları öne çıkartan Efe Tur; takipçileriyle birebir etkileşimden hiçbir zaman kopmamıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Markayı güçlendiren yapılar, fikirler ortaya çıkartılarak 3 ayda bir düzenli raporlarda marka yetkilileri ile paylaşılarak onay alınmıştır. Onay alınan içerikler düzenli olarak hesaplarda paylaşılmıştır. Rakip argesi yapılarak markanın nerede olduğu gözlemlenmiştir. Efe Tur; itibarda çok güçlü bir yapıdadır ve her zaman takipçilerine geri dönüş yapan bir markadır. Ekip ruhuyla çalışarak, memnuniyeti sağlamaktadır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi farklı fikirleri ve kreatif çözümleriyle markamızı öncü olma yolunda ilerleterek, gücümüze güç katmıştır. Taleplerimize her zaman hızlı dönüş yaparak, dış reklam çalışmalarımızda da markamızın bilinirliliğini sağlamıştır. Gelişen dijital medya ve sosyal medya ortamında markamızı öne çıkartmış, bizleri takip eden takipçilerimize itibarda dönüş yaparak ilgili departmanımıza iletmiştir. Medya baba ekibine emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kadir Alper Birant

Ceo