innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kocaeli ve İstanbul’da şubeleri bulunan Boşnak Börekçi, gelişen ve büyüyen ailesiyle daha çok büyümeyi hedeflemektedir. Franchise sistemi ile ilerleyen markanın günümüzde 45’den fazla şubesi bulunmaktadır. Son olarak, ürün gamında yaş pasta hattı kurulmuştur. Geleneksel lezzeti sofralara taşıyan markanın, döneme göre, franchise sistemi için çalışmalar ve paylaşımlar yapılmaktadır. En son franchise sistemi üzerine “1 Ton Börek Bizden, İşletmek Sizden!” kampanyası başlatılmıştır.

%0

Erişilen potansiyel müşterilerde artış

%0

Potansiyel müşterilerin etkileşiminde artış

0

Kat daha fazla eş zamanlı müşteri dönüşü

HEDEF / AMAÇ

Marka bilinirliğini arttırırken, Boşnak Börekçi’nin franchise sistemini hedef kitleye duyurmak.

Boşnak Börekçi, franchise sistemi ile büyüyen ve gelişen ailesini genişletmek için dijital reklam mecrasını kullanmayı tercih etti. Boşnak Börekçi bu reklam mecrasını seçerken, franchise sistemi ile hedef kitleye daha çok ulaşmayı ve markanın bilinirliğini arttırmayı hedefledi.

BAŞARI

Sosyal mecraları kullanması hedef kitleye erişmesine, şubelerine kaliteli müşteriler çekmesine yardımcı oldu. İşletme aynı zamanda şu başarıları elde etti: Organik erişim ile erişilen potansiyel müşterilerde %68 artış kazanarak etkileşimlerinde toplam 6 kat artış elde edildi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Ürün videoları ve aylık olarak kendi içerisinde konsept şeklinde tasarlanmış sosyal medya postları ile ürünlerinin tanıtım çalışmalarını sürdürmüştür. Bilinirlik odaklı video reklamları ve durağan post reklamları yayınlandı. Boşnak Börekçi durağan görsel ve video reklamlarını aynı hedef kitleye gösterdi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba’nın dinamik kadrosuyla uzun zamandır çalışıyoruz. Onların markamıza gösterdikleri özen ve itina ile artık bir aile gibiyiz. Dönemsel kampanyalarımızı, yaratıcı ekibin fikirleri ve ileri görüşlülüğü sayesinde hedef kitlemizle paylaşıyoruz. Enerjisi yüksek olan ekiple birlikte yapılan prodüksiyon çalışmaları da bir o kadar keyifli sonuçlar veriyor. Franchise sistemine, firma olarak çok önem veriyoruz. Ajansın oluşturduğu kurumsal kimlik, imaj ve kampanyalar ile birçok insana sistemimizi duyurduk ve duyurmaya da devam ediyoruz. Dijital reklamcılık ve Medya Baba ajansı birleştiği zaman ortaya muazzam bir başarı çıkıyor diyebiliriz. Tüm Medya Baba ailesine, markamıza gösterdikleri özen için teşekkür ederiz.

Samet Balkan

CEO