innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Ark Oto, Kocaeli’de bulunan Volkswagen yetkili bayisidir. 1977’den günümüze satıştan yetkili servise, 2. el DOD’tan sigortaya kadar birçok alanda üstün hizmet anlayışı ve alanında uzman bir ekip ile hizmet vermektedir. Ekip ruhu ile çalışan Ark Oto markası için öncelik her zaman müşteri memnuniyetidir.

%0

Gönderi etkileşimi başarısı:

%0

Video dönüşümlerinde potansiyeli müşteri başına ücrette düşüş:

0

Erişilen müşteri sayısı:

HEDEF / AMAÇ

Sektörde Bilinirliğini Arttırmak

Ark Oto markası sektörde rakiplerine göre daha prestijli bir konum yaratmak ve hedef kitle tarafından rakiplerinin önüne geçerek marka bilinirliğini arttırmayı hedeflemektedir. Kocaeli ve çevre illerinde Volkswagen yetkili servis olarak tanınmayı amaçlamıştır. Bu amaç doğrultusunda var olan VW yetkili servis, Audi yetkili servis, DOD 2. el araç satışı gibi hizmetlerinin var olan ve potansiyel müşterileri tarafından bilinirliğini arttırmayı ve hedef kitlenin ihtiyacını karşılamak üzere Ark Oto’ya yönlenmesini istemektedir.

BAŞARI

Ark Oto markası için tüm sosyal medya platformlarında aynı çizgi doğrultusunda güncel bilgiler ile donatılarak aktif bir şekilde paylaşım içeriklerine yer verilmiştir. Instagram ve Facebook hikaye kanalında gerek stok araçların, gerek 2. el dod araçların paylaşımı aktif bir şekilde yapılmış düşük bütçelerle çok iyi dönüşler almıştır. Yeni yıl ile birlikte prodüksiyon çalışmalarına ağırlık veren marka doğru hedef kitleye ulaşmayı amaçlamıştır ve alanlarını genişletmeye devam etmektedir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Ark Oto markası için hizmet verdiği sektör ve ürünleri ile bütünleşen içerikler üretilerek, bütünsel kapsamda çalışmalar hazırlanmıştır. Kullanılan paylaşım dilleri, paylaşım içerikleri, prestij stratejileri yoğunluk olarak araç özelliklerine; yetkili servis hizmet görselleri ise kalite vurgusuna göre oluşturulmuştur. 2021 yılı itibari ile marka “Farklı” sloganını geride bırakarak tüm rakiplerinden kalite, marka değeri ve strateji olarak sıyrılma vurgusu yapan hem de showroom ve servis hizmetlerini destekleyen “Volkswagen’in Kalbi” sloganını benimsemiştir. Markanın vizyonu ve kurumsal kimliği yapılan çalışmalar ile desteklenmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

“Medya Baba ailesi her zaman markamızı kendi markaları gibi görerek en ince detayına kadar gözlemleyip ihtiyaçları önceden gören ve üzerine çalışmalar yapan ilgili ve dinamik bir ekip olmuştur. Gerek hazırladıkları görseller gerekse prodüksiyon içerikleri ile her zaman markamızı bizlerle beraber bir adım ileriye taşımayı hedeflemiştir. Kendilerine iş disiplinleri, güncel ve aktif fikirleri ve hassasiyetleri için teşekkür ederiz.”

Serhan Kasım

CEO