innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kesmar; Kocaeli; Başiskele lokasyonunda 5 şubesi ve sanal marketiyle hizmet veren butik markettir. Doğal ve organik ürünleri müşterileriyle buluşturur. Farklı markaların, güvenirliliğini tespit ederek; şubelerine getirir ve şubelerin daha özel olmasını sağlar.

%0

Potansiyel Takipçi Hedefleme

%0

Bağlantı Tıklaması Erişim Oranı

0

İçerik Paylaşımlarının Etkileşim Oranı

HEDEF / AMAÇ

MARKA VE ÜRÜN BİLİNİRLİLİĞİNİ ARTTIRMAK

Bilinirliliği olan markaları; en uygun fiyat politikasıyla müşterileriyle buluşturan Kesmar için farklı içerik planlamaları oluşturduk. Doğal, organik ve hemen hemen her markette bulunmayan ürün gruplarına dikkat çekilerek ön plana çıkarttık. Ürünlerin özelliklerini hareketli postlarla işleyerek daha detaylı anlatım sağladık. Sloganımızı olabildiğince her mecrada işledik.

BAŞARI

Kesmar; indirim ve kampanyalı ürün gruplarına yer vererek rakiplerinden bir adım öne çıkarak, tercih edilebilir olma oranını arttırmıştır. Şube içi ve sanal market üzerinden sürpriz hediyeler vererek, sloganını hem şubede hem sanal market üzerinde işlemiştir. İnsanlar mutlu oldukları yerleri benimserler. Kesmar; müşterilerini her zaman memnun ve mutlu görmek ister, bu karakterde geliştirilen bir marka için içerik planlamaları da bu yönde oluşturulmuştur.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Kesmar, mağazalarında çalışan personeller müşterilerine karşı davranışlardı aynı duyguları hissettirir. Mağaza içi düzenlemelerinde her zaman titizlilikle davranır. Ürünleri her zaman kalitelidir, tazedir. Kesmar; hem şube içi hem sosyal medya kanalında aynı çizgi de bir karakter sergilemiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi, planlı ve odaklı çalışan bir ekip. Genç kadrodan oluşuyor ve markamızı en az bizler kadar sahipleniyor. Her geçen yıl markamızı bir adım daha öne taşıdılar. Gelişen yenilikler de biz hep ilklerde olduk. Özellikle tasarım ve içerikler de kreatif düşünceleriye, planlı oluşlarıyla bizi de sosyal medya ailemizi de memnun ettiler. Medya Baba iyi ki var.

EMRULLAH KESKİN

CO-FOUNDER