innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kocaeli Ticaret Odası 100 yılı aşkın tecrübesi ile çağdaş, ilerici ve değişen koşullara uyum sağlayan yapısıyla üyelerinin yanında. KOTO benimsediği; kalite, yenilikçilik, dürüstlük, hukuka saygı, katılımcılık, tarafsızlık, şeffaflık, hesap verilebilirlik, ulaşılabilirlik ve toplumsal duyarlılık ilkeleri ile yoluna devam ediyor.

%0

Daha az bütçe ile yüksek etkileşim

%0

Türkiye'de aktif olan 365 oda ve borsa içinde birinciliğini korudu

0

Takipçi

HEDEF / AMAÇ

Türkiye'de aktif olan 365 oda ve borsa içinde 1. sırayı koru

Kocaeli'nin gelişimine ve ilerlemesine katkıda bulunduğu yapısı ile gerçekleştirdiği faaliyetlerin tanıtım süreçlerini yürütmek Kocaeli Ticaret Odası'nın ana hedeflerindendir. Sosyal medya aracılığı ile daha geniş bir hedef kitleye erişerek KOTEV etkinliklerinin, yapılan fuarların, KOTO Kart çalışmalarının tanıtımına destek sağlamak ve Kocaeli'nin tarihi ve doğal yapısını yansıtmak amaçlanmaktadır.

BAŞARI

Prodüksiyon konseptleri ile Kocaeli'deki ticari hayatın dinamizmi yansıtılmıştır. %18 daha az reklam bütçesiyle sponsorlu paylaşımlar yapılarak Kocaeli geneline yüksek oranda erişim sağlanmıştır. Oluşturulan kreatif formatlar ile sosyal medya kanallarındaki takipçilerde %56 oranında artış gözlenmiştir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Ticaret ve Kocaeli'nin dokusunun işlendiği video serilerine yer verilmiştir. Mevsimsel olarak Kocaeli'deki aktiviteler, doğal güzellikler ve etkinlikler prodüksiyon çalışmaları ile desteklenerek dinamizm vurgusu yapılmıştır. KOTO Kart üyesi işletmelerle çekimler sürdürülerek avantajlar konusunda bilgilendirici içerikler hazırlanmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba, Kocaeli Ticaret Odasını anlayıp, kurumun ihtiyaçlarına yönelik kreatif içerikler üreterek amaçlarımıza ulaşmamıza yardımcı oluyor. Dinamik ve heyecanlı ekibi ile stratejiler belirleyip belirli duygulara yoğunlaşarak ortaya doğru işler çıkardığımıza inanıyoruz. Ek olarak sponsor planlamasının da doğru yapılması ile bugün Türkiye'de aktif olan 365 oda ve borsa içinde birinci sıraya çıktık. Medya Baba ekibine özenli ve planlı çalışma biçimlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Zeynep Özçiçek

CEO