innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

2015 yılında sosyal medya çalışmalarına başlamıştır. Kocaeli temelli bir kağıt fabrikasıdır. Ürün gamı; peçete, kağıt havlu, koku çeşitleri gibi hijyen alanında kullanılan ürünlerdir. Hastane, otel, cafe, restoran, kreş gibi yerleri hedeflemektedir. 2017 yılında sosyal medya çalışmalarına ara vererek, 2018 yılında hijyenburda.com e-ticaret sitesi ile tekrar sosyal mecralarda paylaşımlarına devam etmiştir.

%0

Yeni müşteri başına maliyetteki düşüş

%0

kat web sitesi trafiğinde artış

0

Milyonun üzerinde potansiyel müşteriye erişim

HEDEF / AMAÇ

Ürün Bilgilendirme ve E-ticaret Sitesine Yönlendirmelerde Bu

Only markası, hijyenburda.com e-ticaret sitesinin açılması ile birlikte, sosyal medya hesaplarından web sitesine yönlendirme yapmayı hedeflemektedir. Ürünlerini ve kullanım alanlarının tanıtımını sosyal medya üzerinden gerçekleştirmektedir. 444Only hesapları üzerinden hijyenburda.com web sitesine yönlendirme yapılarak buradaki satışları hareketlendirmeyi amaçlamaktadır.

BAŞARI

Hijyen Burda internet üzerinde daha fazla kişiye erişmek istiyordu ve marka bilinirliğini artırmak ve potansiyel müşteri portföyü oluşturmak için Facebook'u kullandı. Facebook'un pazarlama araçlarını verimli şekilde kullanan Hijyen Burda, kampanya için başta belirlediği hedefleri fazlasıyla gerçekleştirdi. Yeni müşteri başına maliyetteki düşüş 8 kat elde ederken 5 kat daha fazla web site yönlendirmesi kazanıldı. 2 milyonun üzerinde kişiye erişim sağlandı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Sosyal mecralarda, ürünlerin tanıtılması ve e-ticaret sitesine yönlendirmelerin yapılmasını hedefleyerek, toplu ve bireysel ürün satışını desteklemeyi amaçlamaktadır. Hijyenburda.com sitesi ile, daha çok koku çeşitlerine yoğunlaşmıştır. Sosyal medya içeriklerinde, ürün kullanımları, kullanım alanları, çözüm getirdiği noktalar ve kokuların insanlar üzerindeki etkilerinden bahsedilmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

İnternet satışı odaklı bir firmayız. Medya baba ekibi ile, logo sürecinden itibaren birlikteyiz. Ekibin titizlikle çalışması, ürünlere hakimiyetleri sayesinde, dijital yüzümüz çok kolay oluştu. Hedeflediğimiz kitleye kısa sürede ulaştık. Karşımızda ne istediğimizi bilen bir ekip var, bizi anlayarak her çalışmaya kendilerinden kreatif dokunuşlar kattılar. Bu sayede, sosyal medyada da renkli yapımızı vurgulamış olduk.

Recep Esen

General Director