innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Ark Oto, Volkswagen'in Kocaeli'de bulunan yetkili bayisidir. 1977 yılından günümüze kadar yetkili servisten ziyade satış, sigorta, 2.el DOD gibi birçok alanda hizmetine sorunsuz şekilde profesyonel bilgisi, uzman bir ekip ve hizmet anlayışı ile devam etmektedir. Ekip ruhu ilkesini benimseyen Ark Oto markasının önceliği, müşteri memnuniyetidir.

%0

Gönderi Etkileşimi Başarısı

%0

Video Dönüşümlerinde Potansiyel Müşteri Başına Ücrette Düşüş

0

Erişilen Müşteri Sayısı

HEDEF / AMAÇ

İŞİNİN EN İYİSİ OLMAK

Ark Oto, sektörde bilinenin aksine hem hizmet alanında, hem müşteri memnuniyeti alanında işinin en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam eden bir firma olmuştur. Çalışmalarıyla, ürüne ve müşteriye verdiği değer algısıyla prestijini korumaya devam eden Ark Oto, rakiplerinin önüne geçerek marka bilinirliğini arttırmayı hedeflemektedir. Amacı, Kocaeli ve çevresindeki illerde Volkswagen yetkili servis olarak bilinmektir. Bu amaç doğrultusunda araç bakımı ve 2.el araç satışı gibi hizmetlerinin potansiyel müşteriler tarafından bilinir olmayı ve hedef kitlelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Ark Oto ile iletişime geçmesini hedeflemektedir.

BAŞARI

Ark Oto markası, tüm sosyal mecralarda aktifliğini, doğru hedef kitleyi bulmayı, potansiyel müşteri belirlemeyi ve paylaşım kalitesini maksimum düzeyde tutmayı başarmış bir firmadır. Tüm sosyal medya mecralarında paylaşılan içerikleri ve bilgileri her zaman güncel tutmaktadır. Facebook ve Instagram kanallarında aktif gönderi ve hikaye paylaşımını sürdürmüş, gerek 2.el araç, gerekse stok araçların paylaşımları aktif bir şekilde yapılmış ve düşük bütçelerle kaliteli işler başarmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Ark Oto markası, hizmette bulunduğu sektör bünyesiyle bütünleşen içerikler üreterek, etkileyici çalışmalar hazırlamıştır. 2021 yılından itibaren Ark Oto, ''Farklı'' sloganını geride bırakarak ''Volkswagen Kalbi'' sloganını benimsemiş ve markanın vizyonu, paylaşımlarda kullanılan diller, içerik tipleri, prestij koruma ilkesi ile yapılan çalışmalarla sloganlarını benimseyip desteklemektedir. Araçların özellikleri, verilen hizmetlerin görselleri ile birlikte kalite vurgusu desteklenmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba, kendi ekibiyle aile olmakla kalmayıp yapılan çalışmalarıyla ve markamıza olan hassasiyetiyle bize de aile gibi hissettiren, markamıza değer katan, markamızdaki sorunları ve eksiklikleri profesyonelce ve benimseyerek çözen, vaatlerini yerine getiren bir firmadır. Hazırladıkları görsel ve prodüksiyonlarla karşılıklı olarak daha iyisini hedeflemektedir. Kendilerine ilgileri, aktif fikirleri ve iş disiplinleri için teşekkür ederiz.

Serhan KASIM

CEO