innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kocaeli’de faaliyet gösteren Yılmazlar Otomotiv, yetkili teknik servis hizmeti sunmaktadır. Fiat’a bağlı olarak çalışan Yılmazlar Otomotiv, kendi alanında 33 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Bu nedenle oluşturduğumuz sosyal medya kimliğinde, firmanın geçmişine dayalı tecrübesine ve hizmetlerine odaklanılmıştır. Aynı zamanda markanın “yetkili teknik servis” hizmeti vermesi oluşturulan kimlikte ön plandadır.

%0

potansiyel müşteriye erişildi

%0

toplam post görüntülemesi elde edildi

0

potansiyel müşteri formu iletildi

HEDEF / AMAÇ

Marka bilinirliğini artırmak, Fiat'ın ulusal kampanyalarını hedef kitleye duyurmak

Yılmazlar Otomotiv, marka bilinirliğini ve verdiği hizmetleri hedef kitleye benimsetmek adına dijital reklam mecrasını tercih etti. Oluşturulan kurumsal kimlikle birlikte markanın hedefi, Kocaeli’de markanın bilinirliğini arttırmak ve Fiat’ın yetkili teknik servis hizmetini sunulduğunu hedef kitleye benimsetmektir.

BAŞARI

Kocaeli genelinde sadık bir müşteri portföyü olan Yılmazlar, ismini Kocaeli lokasyonunda daha fazla duyurmak, marka pr'ını destekleyecek çalışmalar yapmayı hedeflemişti. Yürüttüğü kampanya sürecinin ilk adımını markalaştırma yönünde oluştururken, potansiyel hedef kitlesine de ulaşarak sadık müşteri kitlesini arttırmak istiyordu. Bunun dışında Fiat'ın ulusal kampanyalarını varolan ve potansiyel hedef kitlesine ulaştıracaktı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Fiat yetkili teknik servis arayışında olan veya otomobil parçaları ve aksesuarlarıyla ilgilenen araç sahiplerine ulaştı. Potansiyel müşteri reklamı ile birden çok servis randevusu aldı. Ulusal ve bölgesel kampanyalarını sosyal medya reklamlarıyla duyurdu.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba'da kreatif ekibin yaptığı çalışmalarla Kocaeli bölgesinde en iyi şekilde temsil edildik, ulusal ve bölgesel kampanyalarımız hedef kitlemize başarıyla ulaştırıldı. Dijitalden birçok servis randevusu ve tebrik aldık. Saha içerisinde çekmiş oldukları videolarla birlikte, tecrübeli, nitelikli teknik ekibimizi ve verdiğimiz yetkili teknik servis hizmetimizi hedef kitleye aktardılar. Genç ve dinamik bir kadroya sahip olan Medya Baba ile birlikte çalışmaktan Kocaeli Fiat Yılmazlar Otomotiv ekibi olarak çok memnunuz.

Volkan Yılmaz

Ceo