innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kocaeli ve İstanbul'da şubeleri bulunan Boşnak Börekçisi, gelişen ve büyüyen ailesiyle daha çok büyümeyi hedeflemektedir.Franchise sistemi ile ileryen markanın günümüzde 45'den fazla şubesi bulunmaktadır. Son olarak ürün gamına yaş pasta ve günlük taze sarma eklenmiştir. Geleneksel lezzeti sofralara taşıyan markanın, döneme göre, franchise sistemi için çalışmalar ve paylaşımlar yapılmaktadır. En son franchise sistemi üzerine "1 Ton Börek Bizden, İşletmek Sizden!" kampanyası başlatılmıştır.

%0

Erişilen Potansiyel Müşterilerde Artış

%0

Potansiyel Müşterilerin Etkileşiminde Artış

0

Kat Daha Fazla Müşteri Dönüşümü

HEDEF / AMAÇ

Şube Sayısını Arttırmak / Bölgeselden Çıkıp Ulusal Bir Marka

Boşnak Börekçisi, geliştirdiği franchise sistemi ile hızla büyen, yeni şubeleri ile ailesini genişletmeye devam eden bir firmadır. Sosyal medya üzerinden "1 Ton Börek Bizden, İşletmek Sizden!"kampanyası ile şube taleplerini toplayan Boşnak Börekçisi hızla ulusal bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

BAŞARI

Covid-19 sürecinde franchise başvurularına önem veren Boşnak Börekçi sosyal medya üzerinden gelen talepleri değerlendirmiş ve yeni şubeleri ile ailesini genişletmiştir. Bu süreçte paket servis ve gel-al konseptleri ile ürün satışına devam etmiştir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

"1 Ton Börek Bizden, İşletmek Sizden!" konseptli postlar ve yeni şube açılış videoları ile potansiyel müşterilere ulaşılmıştır. Daha önce franchise için iletişime geçilmiş hedef kitleye benzer kitleler oluşturularak yeni potansiyel kitlelere ulaşılmıştır. Hedef kitlenin takipte olduğu sayfalar ve hashtagler araştırıldı. Hedef kitlenin demografik özellikleri incelendi. Markanın kimliği doğrultusunda güncel trendler takip edilerek içerikler oluşturulmuştur. Postlarda ana öğe olaak ürün/hizmet konumlandı. Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi. Franchise başvurusu almak için potansiyel müşterilere ulaşılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Boşnak Börekçisi için oluşturdukları "1 Ton Börek Bizden, İşletmek Sizden!" konsepti ile franchise taleplerinden artış yakaladık. Şube sayımız her geçen gün artıyor ve artık markamıza ulusal bir çerçevede bakıyoruz. Emin adımlarla ilerlediğimiz bu yolda Medya Baba dijital pazarlama konusunda bize her zaman çok destek olmuştur. Sosyal Medya Ekibinin markamıza yön veren çalışmaları sayesinden sosyal medyada rakiplerimizin her zaman bir adım önünde olmaya devam ediyoruz.

SAMET BALKAN

CO-FOUNDER