innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Pasta ve kek çeşitlerini üreten Beşüzzi Cake, kurumsal kimliği ve değerlerirne sahip çıkan, müşteri memnuniyeti odaklı çalışan güvenilir ve samimi bir maskadır. A101 ile Türkiye’nin farklı noktalarına sevilen lezzetleri ulaştırarak dağıtım ağını genişletmiştir.

%0

Etkileşim Artış Oranı

%0

Erişilen Potansiyel Müşteri

0

Sadık Takipçi Artışı

HEDEF / AMAÇ

Marka Bilinirliğini arttırmak ve hedef kitle ile bağ kurmak

Beşüzzi Cake, A101 ile unutulmaz lezzetlerini hedef kitlesine ulaştırmaktadır. Burada da dijital medyada hedef kitleye erişmek çok önemlidir. Bu nedenle markanın öncelikli amacı, hedef kitle üzerinde güvenilir ve tercih edilen konuma getirmek ve markanın bilinirliğini arttırmak yer almaktadır. Bu yöntem ile aynı zamanda var olan müşterisi ile bağlarını güçlendirerek sadık müşteri ile sıkı bağ kurmak hedeflenmiştir.

BAŞARI

Beşüzzi, marka bilinirliğini arttırmak ve potansiyel müşterilere ulaşmak için Facebook, Instagram, Reels, ve Twitter’ı kullandı. Reels üzerinden yapılan yenilikçi fikirlerle hedef kitleye %87 oranında artış kazanıldı. Sadık müşterilerin markaya ilgisi arttı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Beşüzzi Cake en yakın A101 marketlerinden kolayca erişilebilen bir pasta ve kek markasıdır. Sosyal medyada kullanılan samimi ve güvenilir dil ile birlikte hedef kitlesi ile bir bağ yakalayarak ürün tanıtımı gerçekleştirilmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Gıda sektörüne yön verdiğimiz Beşüzzi Cake markamızı Medya Baba Ekibi sayesinde dijital medyada duyurma fırsatı bulduk. Bu sayede hedef kitlemize “güvenilir firma” olduğumuzu kanıtladık. Medya Baba’nın yaratıcı ekibi ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız ile yeni fikirler sergiledik. Medya Baba’ya özenli çalışmasından dolayı teşekkür ederiz.

Sezgin Çalışkan

CEO