innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Levent Aydar, kendi kliniğinde hizmet veren kulak, burun ve boğaz doktorudur. Rhinoplasty ameliyatları ile öne çıkan Aydar, şehir dışından ve yurt dışından pek çok hastası ile başarılı operasyonlar geçirmiştir. Levent Aydar’ın kendi kliniğinde verdiği hizmetler KBB alanları ile birlikte rhinoplasty (burun ameliyatı), botox, yüz dolgusu ve mezoterapidir. Sosyal medya takipçilerine ise ağırlıklı olarak teknik bilgilendirmeler, hasta adayı kişileri rahatlatıcı video ve fotoğraflar paylaşılmaktadır. Ameliyat olan hastaların fotoğrafları, değişim videoları yine takipçilerle paylaşılmaktadır.

%0

Randevu taleplerinde artış

%0

Hedef kitle erişiminde artış

0

Potansiyel müşteri dönüşlerinde artış

HEDEF / AMAÇ

Rhinoplasty ile değişim

Yüz bölgesinde yer alan burun bozukluklarının düzeltilmesi estetik ve psikolojik olarak önemlidir. Rhinoplasty olarak adlandırılan burun estetiği operasyonları hem estetik hem de sağlık açısından önemli bir gereklilik göstermektedir. Bu nedenle rhinoplasty ile kişilerdeki fonksiyonel ve estetik açıdan gerçekleşen değişim sosyal medya kullanıcılarına sunulmaktadır.

BAŞARI

Yapılan sosyal medya ve prodüksiyon çalışmaları ile birlikte randevu taleplerinde %124 artış, hedef kitle erişiminde %367 artış ve organik erişim ile erişilen potansiyel müşterilerde %87 artış kazanarak etkileşimlerinde toplam 9 kat artış elde edildi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Hedef kitlemiz burnunu yaptırmak isteyen kişilerdir. Bu nedenle onların akıllarındaki soruları yanıtlayacak çalışmalar yapılmıştır. Youtube, IGTV gibi kanallar aktif olarak kullanılmıştır. Randevu taleplerini arttırmak için hikâye ve gönderi etkileşimi reklamları kullanılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Kendi kliniğimizde hastalarımıza verdiğimiz hizmeti Medya Baba ile hedef kitlemize duyurarak hedef kitlemize kolaylıkla ulaşıyoruz. Yapılan prodüksiyon çalışmaları ile Kocaeli’deki potansiyel müşterilere erişerek rhinoplasty alanında zirve basamaklarına tek tek tırmanmaya devam! Teşekkürler Medya Baba.

Op. Dr. Levent Aydar

Kulak Burun Boğaz Uzmanı