innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Savunma Sektöründe faaliyet gösteren Canik Arms, gün geçtikçe ileri teknolojisiyle öne çıkarak yurtiçi ve yurtdışı pazarda büyüyor. Gün geçtikçe Türkiye’nin en büyük savunma şirketinden biri olarak, %100 yerli savunma silahları üzerine global pazarda da bilinirliğini ve marka aidiyetini arttırıyor.

%0

Takipçi Artışı

%0

Tekil Gönderi Etkileşim Oranı

0

Aylık Sosyal Medya Hesaplarında Erişilen Ortalama Kişi

HEDEF / AMAÇ

Sosyal Medyada Marka Bilinirliğini Arttırmak

Sosyal medyada marka bilinirliğini arttırmak ve Canikarms hayranları ile buluşmak markanın birincil hedefidir. Canikarms'ın aktif ve yenilikçi bir marka olduğunu takipçileri ile paylaşmakta hedefleri arasındadır. Instagram mecrasında daha fazla aktif rol almaktadır. Bu doğrultuda Instagram takipçilerini arttırma hedefindedir.

BAŞARI

Markanın sosyal medya paylaşımlarının erişimi bir önceki döneme göre artış göstermiş, hesaplarında da takipçi artışı olduğu görülmektedir. Gönderilerin erişim ve etkileşim oranlarının giderek yükselmesi ve sosyal medyada takipçileri tarafından etiketlenme oranlarının artması marka için arzu edilen hedeflerin başarılı olduğunu göstermektedir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Canikarms hesaplarında paylaşılan içerikler öncelikle takipçilerin ilgi alanlarına göre planlanmıştır. Takipçilerin görmek istedikleri tarzda içerikler çalışılmıştır. Modellerin net görselleri ve özellikleri ile ilgili içeriklere sık sık yer verilmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ile çalışmalarımız 2 yılı aşkın süredir devam ediyor. Bu süreçte markamızı iyi tanıyan ve hedeflerimizi iyi bilen bir ekiple çalışmak bizlerin işini oldukça kolaylaştırmaktadır. Sosyal medya içeriklerimizin planlanması konusunda oldukça başarılılar.

Didem Aral

Foreign Trade Manager