innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Bilgiçler Et besiciliğini kendi yapan bir markadır bu yüzden görsel çalışmalarında ve metinlerde doğallık ve tazelikten bahsederek takipçilerimizin algısını bu yönde geliştirdik. Turuncu rengin enerjisine güvenerek, sosyal medya hesaplarımızda canlılığa özen gösterdik. Bilgiçler Et’in eşsiz lezzetleri ve sunumunu gösteren post çalışmalarında ürün içerikli çalışamalarda bulunduk. Bu sayede takipçilerimizi rezervasyona yönlendirdik. Çalışmamızda markanın kaliteli ve uygun fiyat içeren ürünleriyle satış odaklı görselleri vurguladık.

%0

Hedef kitleye erişildi

%0

Potansiyel müşteri reklamlarıyla, daha fazla rezervasyon yaptırıldı.

0

Kullanıcı ile etkileşime girildi

HEDEF / AMAÇ

Potansiyel müşteri ve hedef kitle artışı

Potansiyel müşterileri ve hedef kitlesini düşünerek içerik planları oluşturulmaktadır. Markanın ürün satışı için de fotoğraf çekimleri kullanılmakta, metin ve slogan yapılarıyla sosyal medya hesapları desteklenmektedir. Bilgiçler Et takipçileri tarafından çoğunlukla güzel yorumlar almaktadır, biz de buna dayanarak markada aile sofrası bilincini işlemekteyiz. Amacımız markanın stratejisini koruyarak ürün odaklı bir yapıdır. Marka bilinirliğini desteklemek için ise farklı olarak prodüksiyon çekimleri yapılmıştır. Doğal ve tazelikten yana olan Bilgiçler Et, müşterilerinin memnuniyetini her zaman önemsemiştir. Bu çizde bizler de sosyal medya hesaplarımızdan olumlu olumsuz tüm mesaj ve yorumlara dönüş sağlamaktayız.

BAŞARI

Hedef kitlenin %78’ine erişildi. Facebook potansiyel müşteri reklamlarıyla 5 kat daha fazla potansiyel müşteri bulundu. Potansiyel müşteri reklamlarıyla, %70 daha fazla rezervasyon yaptırıldı. 1000’in üzerinde mesaj ve yoruma yanıt verildi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Video paylaşımları ile restoranın hizmet ağından detaylı bir şekilde bahsetmektedir. Organik olarak eriştiği takipçilerine kendi marka diline uygun olarak markayı tanıtmakta ve markanın erişilebilirliğinden söz etmektedir. Facebook ve Instagram mecralarına özel oluşturulan özel hedef kileler ile farklı stratejiler yürütüldü. Instagram mecrasında büyük ilgi çeken marka, sloganları ile müşteri aidiyeti ve algıda slogan-marka eşleştirmesini başardı.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi firmamızın sosyal medya planlamasında ürün tanıtımı yapabilmek ve ürün satışlarımızın artması için farklı video çekimleri yapmış, eğlenceli görsel tasarımları ile de desteklemiştir. Her ay dikkat çekici slogan yapıları ve bilgilendirici metinleriyle firmamızın bilinirliliğinin artmasını sağlamıştır. Çözüm odaklı bu güçlü ekibe dilediğimiz zaman ulaşabilmemiz de bizleri memnun etmiştir. Her an oluşabilecek sosyal medya krizlerine karşıda sağlam bir ekip olduğunu söylemeden geçemeyiz. Dinamik, atılgan ekibimizin firmamıza olan sadakati için teşekkür eder, başarılarımızın daim olmasını dileriz.

Erkan Bilgiç

CEO