innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Derince Belediyesi'nin özenli, profesyonel ve güler yüzlü personeli ve ayrıcalıklı konumu ile pek çok hizmeti bir arada sunduğu Yelken A.Ş. kısa sürede müşterileri için özel bir uğrak noktası olmayı başardı. Bünyesinde kafe, restoran, düğün salonu ve toplantı salonları bulunan işletmenin pek çok farklı ihtiyaca cevap verdiği kapsamlı bir hizmet anlayışı vardır.

%0

İşletmeye gelen müşteri artışı

%0

Takipçi artışı

0

Web sitesindeki trafik artışı

HEDEF / AMAÇ

İşletmenin artılarının altını çizmek

Yelken A.Ş.'nin sosyal medya kanalları ile hedef kitlesine ulaşmak, ürün ve hizmetlerinin tanıtımını gerçekleştirmek ve bu tüm bunları yaparken güçlü olduğu yönlerinin altını çizmek hedeflenmiştir. Bu kapsamda prodüksiyon çalışmaları ile ürün ve hizmetlerin kalitesi vurgulanırken fiyatlı paylaşımlar ile bilgilendirme yapılmıştır. İşletmenin konumunu hedef kitleye ezberletmek için drone görüntüleriyle zenginleştirilen videolarda sık sık kullanılmıştır. Ek olarak işletmenin halk için çalıştığı duygusunun yapılan düşün salonu çekilişi ile sağlanması amaçlanmıştır.

BAŞARI

Hedef kitlenin markaya dair lüks algısının olduğu tespit edildi. Sosyal medyadaki paylaşımların fiyatlı olarak sunulması, oluşturulan itibar dili ile fiyat bilgisi soran kişilere hızlı dönüşler yapılması işletmenin misafirlerini büyük oranda artırdı. Ek olarak web sitesinde bulunan online rezervasyon linkinin reklamlarda kullanılması hem etkileşim hem de işletmeye müşteri kazandırmak açısından faydalı oldu. Belirlenen reklam stratejisi ile Kocaeli genelindeki hedef kitleye ulaşıldı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Marka bilinirliğini artırmak, hedef kitleyi ürün ve hizmet yelpazesi hakkında bilgilendirmek ve işletmenin özel olduğu konuları vurgulamak için reklam çalışmaları yürütüldü. Yelken A.Ş. özelinde oluşturulan slogan yapıları ve hashtagler markanın hedef kitlesine seslenişini şekillendirdi. Ek olarak gerçekleştirilen çekiliş mekanizmaları ile büyük ortanda erişim ve etkileşim alındı. Düğün salonu, toplantı salonları, restoran ve kafeyi kapsayan hizmet ağının her bir unsuruna ait ürün ve hizmetlere planlanan doğrultuda düzenli olarak yer verildi. Hedef kitle “Yelken’de Buluşalım” kalıbı ile işletmeye davet edildi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba markamızın ihtiyaçlarını anlama ve güçlü yanlarımızı vurgulama konusunda en büyük destekçimiz. Yolun başında detaylı analizleri ve özenli yaklaşımlarıyla çok sağlam temeller attılar. Markamızın bu sorumluluk bilinci yüksek, genç ve dinamik ekip ile ileriye taşınacağına inancımız tam...

Tanju Yılmaz

CEO