innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

1989 yılından beri faaliyet gösteren Kocaeli’nin en köklü vakfı Kocaeli Eğitim Vakfı, eğitim için başarılı faaliyetlere imza atan bir kuruluştur. Kocaeli Eğitim Vakfı’na ait gelirlerin büyük bir bölümünü bağışlar oluşturmaktadır. Bu bağışlar ile şehrin üniversite öğrencilerine burs desteği sağlanmaktadır. Bu nedenle sosyal medya üzerinden yaptığımız post paylaşımlarında bağış toplama, çelenk hizmeti gibi finansal destek sağlayan paylaşımlar yapılmaktadır. Ek olarak çevreci bir kimliğe sahip olan Kocaeli Eğitim Vakfı, Kesmar ile “Bir Çanta Dolusu Umut” projesini yürütmekte, nikah organizasyonları için mutlu gün kart hizmeti sunmakta ve “Eğitimi Yeşert” projesi ile bağış havuzuna ve çevreye yatırım yapmaktadır. Kocaeli Eğitim Vakfı için öncelik, eğitim ve çevredir.

%0

Burs başvurusunda artış

%0

Hedef kitle erişiminde artış

0

Proje dönüşlerinde

HEDEF / AMAÇ

Başarılı bir nesil için çalışıyoruz

Kocaeli Eğitim Vakfı, kâr amacı gütmeyen bir eğitim kuruluşudur. Bu nedenle ilk hedefi eğitimdir. Eğitim yolunda daha iyi bir dünya için çalışılmaktadır. Bu yolda çevreci projeler, eğitime yapılan yatırımlar ve öğrencilere yardım gibi faaliyetler gerçekleştirilmektedir.

BAŞARI

Gerçekleştirilen “Bir Çanta Dolusu Umut” projesi ile vakfın tanınırlığı sağlanmıştır. Satışı hala devam eden bez çantalar, şehrin sevilen markası Kesmar Marketleri’nde son kullanıcı ile buluşturulmuştur. Kocaeli Eğitim Vakfı, ilk kez somut olarak son kullanıcının pazarına inmiştir ve sadece 1 haftada 1000 adet bez çanta satışını gerçekleştirebilmiştir. Burs başvuru döneminde üniversite öğrencilerine doğru reklam stratejileriyle seslenebilmiştir. Kocaeli halkı, 1989 yılından beri faaliyette olan Kocaeli Eğitim Vakfı’nı artık tanımaktadır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Hedef kitlemiz üniversite öğrencileri ve bağış desteği sağlayan halktır. Bu nedenle eğitim ile paralel sade ve amacına hizmet eden paylaşımlar yapılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

“Kocaeli Eğitim Vakfı’nı ve verdiği hizmetleri, Medya Baba ile duyurarak hedef kitlemize kolaylıkla ulaşıyoruz. Yapılan ve yürütülen projelerimizden çok hızı dönüşler aldık. Şehrin vakfı için canla çalışan yaratıcı ekibe çok teşekkür ediyoruz. İzledikleri strateji ile çok profesyonel çalışmalar ortaya koydular, koymaya da devam ediyorlar. İyi ki varsın Medya Baba!”

Bahri Yavuz

Kocaeli Eğitim Vakfı Başkanı