innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Birçok noktada şehirler arası sefer gerçekleştiren Efe Tur firması için öncelikli hedefimiz olan ‘’Online Bilet’’ alımı ön plana çıkaran görsellere yer verdik. Takipçilerimize konforun, keyfin ve güvenli yolculuk gibi firmanın bütünsel olarak özelliklerini gösteren birçok husustan bahsederken, gerçekleştirmiş olduğu seferlerden de şehirlerin fotoğraflarına yer vererek alıcıyı harekete geçirmek istedik. Her ayın özel günlerini unutmadan, değerlerimizi koruduğumuzu bildiren görsellerin çalışmalarını da firmayla bütünleştirdik.

%0

İnternet sitesi trafik artışı

%0

Web sitesindeki potansiyel müşteri artışı

0

Kat online bilet satışındaki artış

HEDEF / AMAÇ

Online Bilet Alımını Artırmak ve İtibarı Güçlendirmek

Yolcuların bilet alımlarında Online’ı tercih etmesi için görsel çalışmalarında ve itibar kısmında web sitesine yönlendirme yapılmıştır. Ek olarak firmanın hangi bölgelere sefer gerçekleştirdiğini gösterebilmek adına da şehirlerin ünlü yerleri gösterilerek metinlerle desteklenmiştir. Farklı prodüksiyon konuları işlenerek hedef kitlenin merakta kalması amaçlanmıştır. Özel günlerde sayfa akışı ve story kısmında markayla birleştirici kutlamalar yapılmıştır. Çok fazla mesaj ve yorum alan Efe Tur firmasının tüm sosyal medya hesaplarında takipçileriyle birebir etkileşime girilmiştir.

BAŞARI

Türkiye'nin lider seyahat şirketi, sefer bilgileri ve bilet satışı için dinamik reklamlarla seferi olan bölgelerdeki müşterilerine trafik ve potansiyel müşteri reklamları çıkarak bilinirliğini ve marka aidiyetini arttırdı. Toplam 84.551 kişi Facebook üzerinden internet sitesine yönlendirilmektedir. Potansiyel müşteriler için optimize edilen reklamlarla elde edilen web sitesinde 150 kat artış görülmüştür.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Takipçilerimize konforun, keyfin ve güvenli yolculuk gibi firmanın bütünsel olarak özelliklerini gösteren birçok husustan bahsederken online bilet alımına yönlendirdik. Video çalışmaları ile de markanın sayfalarında dinamik bir yapı oluşturulmuştur. Dönemsel olarak seferlerden bahsedilerek, görsel ve renk konseptleri de bu doğrultuda işlenmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Firmamızın taleplerini incelik ve başarıyla çözümleyen Medya Baba ekibi kreatif fikirleriyle de bizi ileriye taşımıştır. Outdoor, çalışmalarıyla markamızın pr'ına güç katmış, dijital ortamlarda ihtiyacımız olan çalışmaları yaparak firmamızın renkli dünyalarda daha güzel gözükmesini sağlamıştır. Firmamızın vizyonunu destekleyici slogan yapılarıyla eğlenceli içeriklere yer vermiştir ve akılda kalıcılığı sağlamıştır. Hedef kitlemizden aldığımız olumlu dönüşler ise bizi memnun etmiştir. Firmamıza sağlamış oldukları destekler için Medya Baba ekibine kocaman teşekkürler.

Kadir Alper Birant

CEO