innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Seyir Mobil, araç takip ve filo yönetim sistemleri alanında uzmanlaşmış, tamamen yerli bir teknoloji şirketidir. Kurulduğu günden bu yana, müşterilerine ihtiyaçlarına yönelik özelleştirilmiş çözümler sunarak, verimliliklerini artırmalarına yardımcı oluyor. Seyir Mobil'in ürünleri ve hizmetleri, müşterilerinin araçlarını anlık olarak takip etmelerine, sürücülerinin davranışlarını ve araçların performansını analiz etmelerine, yakıt tüketimini azaltmalarına ve bakım maliyetlerini düşürmelerine olanak sağlıyor.

%0

Gönderi etkileşimi başarısı:

%0

Video dönüşümlerinde potansiyeli müşteri başına ücrette düşüş:

0

Erişilen müşteri sayısı:

HEDEF / AMAÇ

Marka Bilinirliğini Arttırma

Seyir Mobil'in hedefi, geniş bir hizmet ağı oluşturarak müşterilerine en iyi hizmeti sunmak, sektör liderliğini korumak ve kurumsal markasını hedef kitlesi ile buluşturarak marka bilinirliğini artırmak olarak belirlenmiştir. Şirket, müşterilerinin ihtiyaçlarını anlayarak, özelleştirilmiş çözümler sunmakta ve kaliteli hizmet anlayışını benimsemektedir. Aynı zamanda, müşteri memnuniyeti ve güvenliği konularına da büyük önem vermektedir.

BAŞARI

Seyir Mobil'in sosyal medya stratejisi, özel hedef kitle belirlemeleri yaparak doğru müşteri kitlesine ulaşmayı hedeflemektedir. Bu doğrultuda yapılan paylaşımlar ve hazırlanan sponsorlu görseller, marka bilinirliğinin artmasına katkı sağlamıştır. Ayrıca, sektöre yön veren firmalara ve araç sahiplerine erişim de artmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Seyir Mobil, teknoloji aracılığı ile işletmelerin iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı olurken, aynı zamanda araç sahiplerinin de hayatını kolaylaştırmaktadır. Bu nedenle, şirketin hedef kitlesi, işletme sahipleri ve araç sahipleri arasında yoğunlaşmaktadır. Sosyal medya kanallarında paylaşılan içerikler de bu doğrultuda şekillenmekte ve hedef kitlenin ilgisini çekmeyi amaçlamaktadır. İyi tasarlanmış görseller ve açıklayıcı yazılar, markanın ürünlerinin özelliklerini ve faydalarını vurgulayarak, hedef kitlelerine etkili bir şekilde ulaşmasını sağlamıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Uzun süredir iş ortaklığımızı devam ettirdiğimiz Medya Baba ailesi müşteri ihtiyaçlarını anlayarak, kaliteli ve özgün içerikler üreterek çözüm ortağımız oldular. marka imajımızı güçlendirerek farkındalığı arttırdılar. Hem kreatif hem de üretken ekip ile çalışmaktan dolayı mutluyuz.

Harun Küçük

Technology and Product Development Manager