innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Volkswagen Yetkili Satıcısı Ark Oto, 1997 yılından beri Kocaeli’de faaliyet göstermektedir. Satıştan, yetkili servise, 2.el Dod’dan, sigortaya kadar alanında birçok hizmet sağlayan Ark Oto; üstün hizmet anlayışı ve çözüm odaklı yaklaşımı ile büyük bir ekipten oluşmaktadır. Ekip ruhu ile çalışan Ark Oto için müşteri memnuniyeti her zaman ilk öncelik olmuştur.

%0

Potansiyel Müşteri Artışı

%0

Sponsorlu Gönderi Etkileşimi Artışı

0

Web Sitesi Yönlendirme Etkileşimi

HEDEF / AMAÇ

Markayı Güçlendirmek

‘’Farklı’’ slogan yapısını kaybetmeden, slogan ve motto yapılarında değişik fikir yapıları ortaya çıkararak marka ve hedef kitle arasında bir bağ oluşturulmuştur. Reklam hedef kitlesinde ise sürekli hedef kitlelerinde yeni stratejiler denenerek en iyi hedef kitleye ulaşılmıştır. Markanın her ay içerik planlarında hizmetlerine yer verilmiştir. Bu hizmetler, web site link bağlantılı olarak reklam içerisinde paylaşılmıştır. Yeni tasarımlarla hedef kitlesi ve potansiyel müşterilerine post fikirlerini ilgi çekici bir yapıda uyarlamıştır. Sosyal medya mecralarında itibar yönetimini ise her zaman aktif tutmuştur.

BAŞARI

Ark Oto; tüm sosyal medya hesaplarında aktif olarak aynı şekilde ve aynı zamanda paylaşım içeriklerine ver vermiştir. Marka 2.El Dod araçlarının paylaşımlarını story kanalında işleyerek düşük bütçelerle doğru hedef kitleye ulaşmış, web site yönlendirmesiyle de binlerce kişinin bağlantıya tıklamasını sağlamıştır. Marka gücüne yönelik çalışmalarıyla, Kocaeli şehrinde hizmet veren Ark Oto, bu şehirde çekilmiş fotoğraflarla markasını bütünleştirmiş, markasına sahip çıkmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Markanın araçlarının müşterilerine verdiği olumlu etkileri, duygularla ön plana çıkartılarak post paylaşımları desteklenmiştir. Her ay VW Türkiye genel merkezden gelen kampanyalar ise markaya uygun yapıda paylaşılmıştır. Özel günlere ise hedef kitle baz alınarak post veya story kanalında yer verilmiştir. Her ay düzenli olarak çekiliş fikirleri oluşturarak, gerçek hedef kitleyi bulmak için kampanyalar başlatılmıştır. Markanın gücüne, bilinirliliğine yönelik içerikler ise düzenli olarak işlenmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi genç, dinamik ve güçlü bir kadrodan oluşmaktadır. Bu ekip; kreatif fikirleri ile markamızı sahiplenmiş, düzenli toplantılarla hedefimizi ve geldiğimiz yeri bizlerle paylaşmıştır. Medya Baba ekibine değerli fikirleri, markamıza olan sahiplenme duruşu için çok teşekkür ederiz. Birlikteliğimizin her zaman daim olmasını dileğiyle.

SERHAN KASIM

GENEL DIRECTOR