innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kesmar Marketleri, kurumsal ilke ve değerlerine sahip çıkarak, müşteri memnuniyeti odaklılığıyla hareket eden bir markadır. Mağaza konumları itibariyle Kocaeli’de yaşayan tüm müşteri hedef kitlesine hitap edebilmektedir. Doğru çözümler ile ekip ruhunu yansıtır. Marka gücünü yükseltmek ve markayı geliştirebilmek adına gelişen yeniliklere her zaman açıktır.

%0

Hedef kitle ile iletişim

%0

Kampanya Duyuru Etkileşimi

0

Hedef kitle optimazasyonunda daha fazla dönüş

HEDEF / AMAÇ

MUTLU TAKİPÇİLER

Kesmar Marketleri her ay düzenli içerik oluştururak hedef kitle ve potansiyel müşteriyle marka arasında sadık takipçi oluşturmaktadır. Bu içeriklerin oluşumunda her ay farklı konulara yer vermektedir. Ancak öncelikli hedefi gelişen dijital ve sosyal medyada ‘’Sanal Market’’ uygulamasıdır. Ek olarak özel günleri ve çağımızın sorunlarına değinerek, sosyal sorumluluk fikirlerini hedef alır. Bunlar için araştırma yaparak, harekete geçer.

BAŞARI

Kesmar Marketleri; marka stratejisinde yer alan güler yüzlülük, organik ürünler, tazelik, doğallık, ekip ruhu, mutlu müşterilerini marka içerik oluşumunda her zaman vurgulamıştır. Çünkü gerçek anlamda %100 mutlu müşterileri için %100 gayret ve samimiyleye hizmet sağlamaktadır. Marka takipçileriyle etkileşim kurarak gelen olumlu-olumsuz tüm yorum ve mesajlara yanıt vererek hedef kitlesiyle marka arasında güven duygusunu geliştirmiştir. Özel günleri hiçbir zaman atlamayarak markaya en uygun yapıda işlemiş, bazı özel günlerde ise örneğin ‘’Öğretmenler Günü’’ öğretmenleri unutmayarak, şubeler içerisinde geçerli olan indirim kampanyası uygulamıştır. Kesmar Marketleri; kimliğine en uygun şekilde sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Kesmar Marketleri; en geniş hacimli özelliğini sosyal medya hesaplarında da devam ettirmiştir. %70 Sanal Market’e, sonrasında Organik Ürünleri’ne ağırlık veren aynı zamanda Halk Pazarı’nı ön plana çıkartmıştır. Birçok hizmetiyle müşterilerini her zaman ‘’Mutlu’’ eden Kesmar Marketleri, marka prına yönelik de içerikler oluşturmuştur. Sosyal sorumluluk olarak Kocaeli yerel derneği Kev ile iletişime geçmiş ve öğrencilere eğitim’de umut olmuştur. Bu gibi sosyal sorumluluk fikirlerine ise her zaman açıktır. Aynı şekilde uygulamalarına devam edecektir. Ek olarak indirim broşürlerini her ay aktif olarak hesaplarında paylaşarak, müşterileriyle bağlantı içerisindedir. Story kısmında ise ilgi çekici paylaşımlara yer vermektedir. Mevsim Lezzetler’ini atlamayarak doğallığı, tazeliği vurgulamaktadır. Kesmar Marketleri, müşterileri için her zaman en iyisini yapmaya kararlı bir markadır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi kreatif fikirleri ile markamı her gün bir önceki günden daha iyiye taşımıştır. Marka prımız, marka gücümüz için içerik oluşumlarında ve reklam hedef kitlelerinde başarılı işler ortaya çıkarmıştır. Dinamik, genç ve anlayışlı bir ruhla bizleri de markamızı da sahiplenen Medya Baba ekibi, müşterilerimizi ‘’Mutlu’’ etme yolunda bizleri de memnun etmiştir. Kendilerine teşekkür eder, başarılarınızın, ortak çalışmalarımızın her zaman daim olmasını dilerim.

EMRULLAH KESKİN

CEO