innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

İnovatif çözümlerle çayın en doğal halini müşterileriyle buluşturan Mesh Stick, gerçek anlamda başarıya imza atmış bir markadır. Tasarım patenti yalnızca kendilerine ait olan bu markamız; pratikliğin, damlatmamanın ve hijyenliğin ön planda oluşuyla ünlüdür. Bundan dolayı da müşterilerini kendisine hayran bıraktırır.

%0

Gönderimi Etkileşim Başarısı

%0

Takipçi Sayısı Artışı

0

Erişilen Kişi Sayısı

HEDEF / AMAÇ

ÜRÜN TANITIMI

Mesh Stick için 2020 yılı itibariyle dış mekanda konsept fotoğrafları çekimleri planlanmıştır. Konseptler belirlenirken; ürünün önüne geçilebilecek her türlü meteryalden uzak durulmuştur. Ürün kullanım mekanlarına göre, mekanlar belirlenmiştir. Fotoğraflarda ürünü destekleyen, tamamlayıcı ürünlere yer verilmiştir.

BAŞARI

Markanın konsept fotoğraf çekimleri yapılarak bir düzen içerisinde paylaşımları gerçekleştirilmiştir. Bunun yanı sıra hareketli post olarak adlandırdığımız gif içerikleriyle satış noktalarına yönelik planlamalar oluşturulmuştur. Markanın seçmiş olduğu ve bizlerin de önemli olarak görmüş olduğu özel gün konseptleri için de marka ile bağdaştırılan stratejiler geliştirilmiştir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Dijital gündeminde gelişen yeniliklere açık ve yeniliklerin takibinde kriz gelişmelerine yönelik planlamalar gerçekleştirilmiştir. Markanın karakteristik yapısına uygun itibar dili ve paylaşım metinleri oluşturulmuştur. Ürün fotoğraf çekimi konseptleri yapılırken, ürünün kullanım alanlarına dikkat çekilmiştir. Satış noktalarına yönelik sponsorlu paylaşımlar planlamıştır. Bu da sayfanın organik olarak büyümesini sağlamıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Birkaç senedir birlikte çalıştığımız Medya Baba ekibi ile bu yıl da çok başarılı işler gerçekleştirdik. Her yıl dijital medya gelişiyor. Medya Baba ekibi de bu gelişen yolda markamızı hep ön plana taşıyor. Farklı içeriklerle, farklı fikirlerle, farklı stratejilerle bizi mutlu ediyor. Kendilerine özverili çalışmalarından ve markamızı sahiplenmelerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

SERHAT ÇALIŞKAN

CO-FOUNDER

Diğer Sosyal Medya projelerini incelediniz mi ?