innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

2000’li yıllarda bilişim sektörüne adım atan ve Kocaeli merkezli olan TBTNET markasının hedef kitlesi tüm İnternet kullanıcıları. Müşteri ilişkileri kuvvetli, kurumsal kimlik çizgisini bozmadan icraatlarına devam etmektedir.

%0

Etkileşim Oranı

%0

Web Site Ziyaret Artış Oranı

0

Takipçi Artış Oranı

HEDEF / AMAÇ

Satın Alımı Arttırma / Marka Bilinirliğini Arttırma

TBTNET markası kendi sektöründe güncel ve yenilikçi olan, müşteri ilişkileri kuvvetli ve hedef kitlesine uygun fiyatlarla ürün satışı yapan bir firma olarak marka bilinirliğini sosyal medya aracılığı ile arttırmayı hedefliyor. Hedef kitleyi gruplandırarak kampanyalar düzenleyen marka bu tavrıyla bir yandan sempati kazanarak bir yandan da kampanya duyurularından potansiyel müşterilerinin de maruz kalmasını hedefliyor.

BAŞARI

Kullanılan hastagler, sponsorlu gönderiler sayesinde etkileşim oranı %78 oranında artmış, twitter üzerinden hedef kitleyle yapılan etkileşimler sonucu marka bilinirliği ve sempatisi artmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Marka diline ve sektörüne uygun olarak 3D bir dede karakteri hazırlanmış bu sayede marka hedef kitlede kendini konumlandırmış ve bir digital kimlik oluşturmuştur. Sosyal medya paylaşımlarına hareketli postlar ve güncel internet mizahlarını konu alan paylaşımlar eklenmiş bu sayede potansiyel müşteri kazanımı hedeflenmiş ve var olan müşteri ile kurulan bağlar desteklenmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Bir internet firması olarak dijital alanda etkin,, sosyal ve güçlü bir duruşa faaliyet göstermeliyiz. Bu noktada gerek sosyal medya gerek itibar yönetimi gerek diğer yöntemler ile bize destek olan, yol haritamızı çizerek markamızı kendi markaları gibi işleyerek ilerleten Medya Baba ekibine teşekkür ederiz.

İSA TAŞKAYA

CEO