innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Künefe Cadde sektöründeki 11 yıllık tecrübesini perakende alanına taşıdı. Marka uzmanlaştığı ürün gamı ile ilk şubesini Ankara’da açtı ve gün geçtikçe büyümeye devam ediyor.

%0

4 ay içerisinde Franchise şubelerinde artış

%0

kat daha fazla potansiyel müşteriye erişim

0

üzerinde Sosyal medya sayfalarından aktif trafik

HEDEF / AMAÇ

Markanın pazara güçlü girmesi

Marka; ilk kurulduğu andan itibaren marka bilinirliği ve potansiyel müşterileri şubelerine çekmek birinci önceliği olarak gördü. İlk adımı geçtikten sonra ise büyümeyi hedefliyordu.

BAŞARI

Video serisi ile 20 Milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşarak firmanın 4 ay içerisinde 5 franchising almasına ve sektöründe bilinen bir marka haline gelmesine aracılık etmiş olduk. Videolar toplamda 20 Milyonun üzerinde izlenme aldı. 4 Ay içinde 5 Franchising veren marka 20 kat daha fazla potansiyel müşteriye erişim sağladı. Sosyal medya sayfalarında 20 milyonun üzerinde aktif trafik kazanarak hızla büyümeye devam etti.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Kullandığı doğal hammaddeleri ile organik künefe lezzetini, işi iyi yaptığını göstermek ve kendisini tanıtmak olduğu için ilk adımda kurulduğu lokasyonda temel hedef kitle kullanarak dönüşüm reklamları ile ilerlendi. Markaya olan ilgi artmaya başladıkça bir gıda markası olması ve sosyal medya da birinci önceliğinin potansiyel müşterilere ulaşarak can çektirmek olmasından dolayı profesyonel olarak sayılmayacak şekilde kurgulanacak video serileri ve akılda kalacak jingle çalışması yapıldı. Video reklamlarında daha önceden etkileşime giren hedef kitlelerden benzer hedef kitleler oluşturularak Facebook mecrasında aktif olarak dönmesini sağladık. Milyonlarca kişiye ulaşan videolar marka bilinirliğini arttırdı, potansiyel müşterileri kendisine çekti ve markanın 4 ay içerisinde 5 Franchising almasına olanak sağladı.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi, markamın isim sürecinden itibaren yanımızda oldu. Sosyal medya, prodüksiyon ve şube içi çalışmalarda kullanılan iletişim dili sayesinde, müşteri kitlemize ulaştık. Ürünlerin fotoğraf ve video çekimleri yapılarak marka dili ile birleştirildi. Ekibin enerjisi ve planlı çalışması sayesinde, kısa sürede şube sayımızı arttırdık. Facebook reklamları ile de sosyal medyada hızlı büyüme sağladık.

Sezgin Çalışkan

CO-FOUNDER