innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

SGT Gurme, Kocaeli ve çevre illerdeki kafe ve restoranlara, içecek gruplarında tedarik yapan bir firmadır. 2017 yılında SGT Gurme adı ile sektöre giriş yapan firma, kendi ürünlerini tanıtmakta ve pazarlamaktadır. Oluşturulan kurumsal kimlikte, birçok içecek grubunu bünyesinde barındıran SGT Gurme’nin nitelikli hizmet ürün kalitesini tanıtmak ön plandadır.

%0

Satışlarda Artış

%0

Takipçi Artışı

0

Çözüm Ortağı Anlaşması

HEDEF / AMAÇ

Ürün tanıtımı ve marka bilinirliğini arttırmak

SGT Gurme, markasını güçlendirmek ve tanıtmak adına kendisine dijital medyada bir kimlik oluşturmayı tercih etti. Bu dijital mecrayı tercih ederken hedef olarak, Kocaeli ve çevre illere markasını ve ürünlerini tanıtmayı hedefledi.

BAŞARI

SGT Gurme, internet üzerinde marka bilinirliğini arttırmak ve potansiyel müşterilere ulaşmak için Facebook, Instagram, Reels, ve Twitter’ı kullandı. Reels üzerinden yapılan yenilikçi fikirlerle hedef kitleye %78 oranında artış kazanıldı. Sadık müşterilerin markaya ilgisi arttı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Hedef kitlemiz, kafe restoran ve işletmelerde içecek gruplarını tedarik etmek isteyen işletme sahipleridir. Bu nedenle onların akıllarındaki soruları yanıtlayacak çalışmalar gerçekleştirilmiştir. Ürünler hakkında bilgilendirici ve maliyete yönelik post paylaşımları yapılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Dijital Reklam Ajansı Medya Baba ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ortak çalışmalar sayesinde hedef kitlemize erişimimiz arttı. Ürünlerimizi duyurma fırsatı yakaladık. Hedef kitlemize uygun sosyal medya çalışmaları ile hedef kitlemizin ilgisini ve dikkate çektik. Teşekkürler Medya Baba!

Serdar Gençer

CEO