innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın Kocaeli şubesi faaliyetlerini sosyal mecralarda hedef kitlesine anlatmaktadır. Deniz taşımacılığıyla ilgili kuralları ve uygulamaları saptamak, araştırmalar yapmak, deniz taşımacılığı hakkında bilgi toplamak, Türk limanlarının imkanları ve tarifeleri hakkında yabancı kuruluşlara bilgi vermek, denizcilikle ilgili uluslararası örgütlere üye olmak, bunların faaliyetlerini izlemek ve kanunda belirtilen diğer görevleri yerine getirmektir.

%0

Potansiyel Hedef Kitlede artış

%0

Potansiyel müşteri başına ücrette düşüş

0

Facebook ve Instagram'da erişilen kişi

HEDEF / AMAÇ

İletişim ile Kocaeli'de deniz ile olan bağı güçlendirmek

İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın Kocaeli şubesi Kocaeli'deki liman ticaretini, su sporlarını, balıkçı barınaklarını ve deniz ile bağı olan herkese hitap eden bir dijital sesleniş hedeflemiştir. Ay içerisindeki tüm faaliyetlerini, sektörel ziyaretlerini sosyal medya hesaplarında paylaşmıştır.

BAŞARI

Kocaeli Deniz Ticaret Odası hedefleri doğrultusunda hedef kitle ile sağlıklı bir iletişim kurarak denizleri yani kenedini güzel ve etkin bir şekilde tanıttı, etkileyici video reklamları ile hedef kitlenin ilgisini çekti. Video reklamlarla potansiyel müşteri kazandı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Video ve durağan post reklamları Facebook ve Instagram'da kolayca yayınlamak ve doğru hedef kitleyle bağlantı kurmak için otomatik reklam alanlarını kullandı. İtibar yönetimi titizlikle gerçekleştirildi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Facebook ve Instagram, erişimimizi genişletmek, etkileşimimizi ve şubemizin bilinirliğini artırmak için kullandığımız, aynı zamanda şubemizin sektörel olarak faaliyetlerini tanıtmak için kullandığımız güçlü bir araç. Bu noktada Medya Baba'nın kreatif ajansı bize hem video içerik anlamında hem de sponsorlu gönderi reklamlarında büyük destek sağladı. Ekibin her bir üyesine ayrıca teşekkür ediyoruz.

VEDAT DOĞUSEL

Yönetim Kurulu Başkanı