innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kocaeli merkezli bir fastfood markası olan Packet Burger, Kocaeli dışında Karabük, Yalova, Eskişehir, Bolu, Balıkesir, Düzce ve İstanbul gibi şehirlerde de şubeleriyle faaliyet göstermektedir. Hamburgerlerini "doğallık ve yerlilik" özelliklerine vurgu yaparak müşterisiyle buluşturan Packet Burger, gün geçtikçe genişleyen bir franchise ağına sahiptir.

%0

Üzerinde yeni müşteri sosyal medya reklamları aracılığıyla marka bilinirliğinde artış

%0

Kat daha fazla mesaj

0

Outdoor'a sosyal medya reklam kampanyaları eklenerek artış sağlandı

HEDEF / AMAÇ

Kampanya ve Yeni Menülere İlgiyi Arttırmak

Sosyal medya hesaplarında fiyat vurgusu yapmadan, marka bilnirliği ve menü isimleri için akılda kalıcı paylaşımlar oluşturulan Packet Burger, 2019 itibariyle fiyatlı kampanya paylaşımlarına başlamıştır. Fiyatlı paylaşımlar ile menülerin ulaşılabilirliği ve markanın genel fiyat listesi hakkında ipucları verilmiştir. Marka bilinirliğini ve ürün isimlerini ön plana taşımış bir marka olarak 2019 itibariyle ürünlerin still fotoğrafları ve kısa videoları ile ürünlere olan ilgiyi arttırarak kişileri doğrudan şubeye gitmeye sevk amaçlanmıştır.

BAŞARI

Süreç boyunca 30 kat daha fazla mesaj alındı. Sürdürülen aylık sponsorlu reklamlar ile sosyal medya reklam kampanyalarının etkileşimde %63,5 artış sağlandı. %60'nin üzerinde yeni müşteri sosyal medya reklamları aracılığıyla markayı tanıdı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Sosyal medya hesaplarında ürün tanıtımı ağırlıklı çalışmalar yapılmaktadır. Bunun dışında şube ve lokasyon bilgilerine de yer verilmiştir. Firmanın şubelerinden anlık fotoğraflar talep edilerek story kısmı, şube yönlendirmeleri ile aktif tutulmaktadır. Sosyal medya hesapları, ürün tanıtımları ve eğlenceli dil kullanılarak konsept doğrultusunda yöntetilmektedir. Dönemsel mottolar ile de desteklenen dönemler olmuştur. Sosyal medyanın güncel yapısı ile entegre olunarak, popüler paylaşımlar gerçekleştirilmektedir. Ürün video çalışmaları ile de sayfalar aktif olarak işlenmektedir. Aylık paylaşımlar içinde franchise konusuna da yer verilerek, bu sistem vurgulanmaktadır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Markanızla özel bir bağ kuran bu dinamik ve inovatif ekip işini en iyi şekilde yapıyor. Kocaeli'nin en güçlü ajans yapısı ile karşılaştığımız için Packet Burger olarak çok şanslıyız. Teşekkürler Medya Baba...

İlyas Karaman

CEO