innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Yuvana Evleri, Kocaeli'de faaliyet gösteren Dmr Grup'a ait bir inşaat projesidir. Projeye ait detaylar, evlerin özellikleri, sitenin imkanları gibi içerikler, sosyal medyada vurgulanmıştır. Dönemsel ödeme imkanları ve kampanyalara da sosyal medya çalışmalarında yer verilmiştir. Proje adı ile bağdaşacak şekilde “Yuva” kelimesi, çalışmalar içinde vurgulanarak kullanılmıştır. Yuvana'da yaşamanın ayrıcalığına, sosyal medyada mottolar ile yer verilmiştir. “Adım at” ve “yaşa” konseptleri, proje özellikleri ile birleştirilerek kullanılmıştır.

%0

daha fazla mesaj

%0

potansiyel hedef kitle erişiminde artış

0

kat üzerinde özel hedef kitleler Benzer hedef kitlelere oranla düşük maliyet.

HEDEF / AMAÇ

Proje Tanıtımı ve Satış

Dmr Grup, Yuvana evleri projesinde, Kocaeli bölgesinde tanınır olmayı, proje özelliklerinden bahsetmeyi ve tanıtımları satışa dönüştürmeyi hedeflemektedir. Projede yer almanın, kişilere sağlayacağı faydalardan bahsederek, proje karşı güven oluşturmak, kişilerin projeye ilgi göstermesini sağlamak ve daire satışlarını desteklemeyi amaçlamaktadır.

BAŞARI

Bulunduğu lokasyonda proje bilinirliği üst düzeye çıkan Yuvana Evleri ile potansiyel müşterilere ulaşarak evlerin satışlarına katkı sağlanmıştır. 2 milyonun üzerinde hedef kitleye erişim. 31 kat daha fazla mesaj. Özel hedef kitleler Benzer hedef kitlelere oranla 7 kat daha düşük maliyet.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Marka bilinirliği ve "Yuvana Evleri"nin tanıtımı ve satışına yönelik bir kampanya stratejisi izleneceği için daha önceden DMR sayfaları ile etkileşime giren kitle, Kocaeli ve çevre illerde oluşturulan özel hedef kitleleri kullanılmıştır. Etkileşime giren potansiyel kitlenin oluşturulan "Bilgi Talep Formu"nu doldurarak marka ile randevu oluşturması sağlanabilmek adına trafik ve dönüşüm reklamları ilk fazda denendikten sonra dönüşüm reklamlarından daha az bütçe ile daha fazla dönüş alındığı gözlemlenmiştir. Aynı zamanda inşaatın yükselişini ve son durumunu gösteren video prodüksiyonları için zaten sayfa ile etkileşime giren kitle için özel hedef kitle ve bu kitle için benzer hedef kitleler oluşturularak video reklamları kullanılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ile projemizin başladığı andan itibaren devam eden bir sürecimiz bulunuyor. Bu enerjik, kreatif ve çözüm odaklı ekip biz projemizi devam ettirirken hem sosyal medya da hem de outdoor'da bizim aktif, çalışan yüzümüz oldular. Gün geçtikçe ve projemiz yükseldikçe bize sundukları yaratıcı fikirler, prodüksiyon çekimleri ve daha nicesi ile Kocaeli ve çevre illerde marka bilinirliğimizi arttırdı. Projemizden bir yuvaya sahip olan bir çok ailemiz bizleri bu güzel ekip sayesinde buldu.

Ümit Demirer

Project Sales Manager