innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Op.Dr. Mahmut Levent Aydar 2003 yılında KBB Kliniği Uzmanlığını almış; günümüzde özel kliniğinde KBB, burun estetiği (rinoplasti), yüz dolgusu, mezoterapi, botoks gibi hizmetler veren bir kulak burun boğaz doktorudur. Gerek yurt ve şehir içi gerek yurt ve şehir dışında başarılı operasyonlara imza atan Levent Aydar sadece bölgesinde değil geniş kitlelerce tanınan başarılı bir hekimdir.

%0

Gönderi etkileşimi başarısı:

%0

Video dönüşümlerinde potansiyeli müşteri başına ücrette düşüş:

0

Erişilen müşteri sayısı:

HEDEF / AMAÇ

Sektördeki Başarılı İle Kurumsal Gücünü Ön Plana Çıkarmak

Yalnızca solunum problemi değil estetik problemlerine de karşılık gelen, burun estetiği dışında yüz estetiği hizmeti de veren Op.Dr.Levent Aydar; birçok doktorun aksine daha geniş imkanlar ve zengin portfolyosu ile profesyonel hizmet vermektedir. Hem estetik hem de sağlık açısından çok önemli olan rinoplasti işleminin uygulandığı bölgede, uygulayan en iyi kişi olmak ve zamanla sınırlarından çıkıp akla ilk gelen isim olmak hedeflenmiş, başarısı ile daha geniş hedef kitlelerle buluşmak ve kurumsal gücünü ön plana çıkarmak amaçlanmıştır.

BAŞARI

Marka için yapılan prodüksiyon çalışmaları çoğaltılarak güncele uygun olarak yapılan işlerle aktif halde doğru hedef kitlelere ulaşılmıştır. Paylaşım ve itibar dili birincil ağızdan yazılarak müşterileri odaklı bir dil oluşturulmuş ve her hastanın kendini özel hissetmesi amaçlanarak bu doğrultuda paylaşımlar yapılmıştır. Tüm yapılan işler ışığında sosyal medyada var olan müşterinin yanında birçok potansiyel müşteri oluşturulmuş ve etkileşim ve erişim oranı artmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Var olan ve potansiyel müşteri ağını gerek sosyal medya gerek adwors alanında çoğaltarak rinoplasti ve diğer işlemler için sponsorlu paylaşımlar çıkılmış ve randevu talepleri arttırılmıştır. Yapılan prodüksiyon ve görsel çalışmalarda güven, hijyen, samimiyet ve profesyonellik özlerine önem verilerek kurumsallık ve marka değeri güçlendirilmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ile uzun süreli iş ortaklığımızın en önemli nedeni markamızı kendi markaları gibi sahiplenip detaylı analizlerle her zaman bir adım öne çıkarmaları. Ulaşmak istediğimiz hedef kitlelere Medya Baba sayesinde kendimizi en iyi şekilde tanıtarak ulaşıyor ve kendimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Birlikte birçok güzel başarılara imza atmayı diliyorum.

Op.Dr.Mahmut Levent Aydar

Kulak Burun Boğaz Uzmanı