innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

2014 yılının Eylül ayında Kocaeli'de lezzet macerasına başlayan Packet Burger, "yerli ve doğal" olanı hamburger severler ile buluşturuyor. Franchising sistemi her geçen gün lezzet noktalarını artırarak büyüyen işletme bugün yaklaşık 20 şube ile 7 ilde müşterilerini ağırlıyor.

%0

Sponsor çalışmaları ile sayfa etkileşimlerindeki artış

%0

Sosyal medya aracılığı ile markayı bilen müşteri artışı

0

kat daha fazla mesaj

HEDEF / AMAÇ

Markayı bilinir kılmak

Packet Burger için yürütülen sosyal medya çalışmalarında, hedef kitleyi bilgilendirme amacıyla ürünler fiyatlı olarak paylaşılmaktadır. Her geçen gün büyüyen franchise ağını göstermek için yeni açılan şubelere dair görüntülere yer verilmektedir. Sayfaların etkileşimlerini artırmak ve hedef kitleyi çekmek için çekilişler ve kampanyalara yer verilmektedir. İlgi çekici video serileri ve oluşturulan itibar dili ile "Packetlemek" kelimesini benimsetmek amaçlanmaktadır.

BAŞARI

Sosyal medya yönetim süreci boyunca sayfa içi etkileşimler %92'lik bir oranda artış göstermiştir. Başarılı hedeflemeler ile oluşturulan sponsorlu çalışmalar ile marka bilinirliği artırılmıştır. Müşterilerin %36'sı markayı sosyal medya kanalları aracılığı ile tanır hale gelmiştir. Gerçekleştirilen çekilişler ile takipçi sayıları organik olarak artış göstermiştir.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Tanıtım faaliyetleri ürünlerin iştah açıcı görüntüleri ile sürdürülmektedir. Şube ve lokasyon bilgilerine yer verilerek bilgilendirmeler ve yönlendirmeler yapılmaktadır. Sosyal medya hesaplarında markanın genç, dinamik ve eğlenceli yapısını yansıtmak için buna uygun bir itibar dili kullanılmaktadır. Prodüksiyon çalışmaları ile ürün odaklı yapıdan çıkılarak eğlenceli yapının altı çizilmektedir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi, markamız için doğru analizler yaparak, farklı bölgelerde, farklı demografik özelliklerde hedeflediğimiz kitlelere ulaşmamızı sağladı. Hem sosyal medyada hem de kurumsal basılı materyallerde aynı fikir ve görsel konsepti üzerinden ilerleyerek marka bütünlüğümüzün oluşmasına destek oldu. Üretken, güncel ve samimi ekibin çalışmaları ile tüm alanlarda marka aidiyetini oluşturarak, ürün tüketimlerinde artış yakaladık.

Buğra Kocakurt

CO-FOUNDER