innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Efe Tur; 30 yılı aşkın süredir seyahatler arası ulaşımda hizmet veren İzmit köklü bir firmadır. Toplamda 24 şehre seferi bulunmaktadır.

%0

Video Başı Erişim Oranı

%0

Bağlantı Tıklaması Başına Daha Az Maliyet

0

Dönüşüm Reklamı Etkileşim Oranı

HEDEF / AMAÇ

Hizmetleri Tanıtmak

Efe Tur; sosyal medyada hedef kitlesine ve potansiyel müşterisine her geçen yıl daha fazla yaklaşmaktadır. Bunun yanı sıra; asıl amacı ulaşım da sağladığı hizmetleri, ve sefer yaptığı illeri hedef kitlesiyle ve potansiyel müşterisiyle paylaşmaktadır. Tercih edilebilir olma nedenlerini anlatmaktır.

BAŞARI

2020 yılı tüm markalar için zor bir süreçti. Bu kriz anında tüm yörüngeler; Koronavirüs’e göre çevrildi ve tüm içerik planlamaları da bu yönde geliştirildi. Alınan tedbirler, hijyen, önlemler ve öneriler olabildiğince ön plana çıkartılarak hedef kitle ve potansiyel müşteri ile buluşturuldu. Prodüksiyon çalışmalarıyla tüm içerikler yine bu yönde desteklendi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Markanın kurumsal çizgisine uygun olarak hashtagler geliştirildi. #YolumuzAçık hashtagi üzerinden ve #ŞimdilikBirazSabır hashtagi üzerinden içerik planlamaları oluşturuldu. Olumlu mesajlar verildi. Anketler yapıldı. Öneriler sunuldu. Sosyal medya tasarımları bu yönde geliştirildi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba, genç ve dinamik kadrosuyla markamızı her geçen yıl bir adım öne taşıdı. Dijitalde gelişen yenilikleri takip ederek, markamıza kreatif içerikler üretti. Gerek prodüksiyon anlamında gerek grafik anlamında içerikler hep özgündü. Yıllık medya planlamasında, planlamanın dışında bir kriz gelişti ve krizi yönetmede çok başarılı oldular. Biliyorsunuz, Koronavirüs hizmetlerin durmasını sağladı bizler de bu süreçte Medya Baba’nın sosyal medya içerik planlamalarında nasıl bir gard aldıklarını gördük. Emekleri için her birine ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.

KADİR ALPER BİRANT

CO-FOUNDER