innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

1960’lı yıllardan itibaren kasaplık mesleğiyle başlatan Özler Et’in lezzet dolu serüveni mutfağından sofralarınıza ulaşan birbirinden taze ve enfes tatlarla devam etti. Sosyal medyanın günümüz kullanımında yaygınlaşması ile birlikte kendilerine bir dijital kimlik oluşturarak hedef kitlesine lezzet dolu dakikalar yaşatmaya devam ediyorlar.

%0

Potansiyel Müşteriye Erişim

%0

Rezervasyon Taleplerinde Artış

0

Daha Fazla Erişim

HEDEF / AMAÇ

Yeni müşterilere ulaşmak ve ürün gamını tanıtmak

Özler Et köklü bir geçmişe dayanarak lezzetlerini müşterilerine tanıtmayı amaç edinmiştir. Dinamik, ürün odaklı lezzetli paylaşımları ile hedef kitlesine ulaşmayı amaçlamıştır. Sosyal medyadaki rakiplerine göre bir ilk başararak kasap reyonunda da sergilediği ürünleri sosyal medya hesaplarında paylaşmaktadır. Pandemi sürecinde gerçekleştirilen gel-al servis sistemi ile Özlet Et severlere ulaşmayı ihmal etmemiştir.

BAŞARI

Özler Et, internet üzerinde marka bilinirliğini arttırmak ve potansiyel müşterilere ulaşmak için Facebook, Instagram, Reels, ve Twitter’ı kullandı. Reels üzerinden yapılan yenilikçi fikirlerle hedef kitleye %279 oranında artış kazanıldı. Sadık müşterilerin markaya ilgisi arttı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Pandemi sürecini iyi yöneterek paket servis hizmeti ile Özler Et severlere ulaşıldı ve bu konu hakkında sponsorlu reklamlar ile sosyal mecralarda destek verildi. Yenilikçi fikirler ile lezzeti birleştirerek Reels videoları hazırlandı. Yani stil fotoğraf çekimleri ile birlikte Özler Et sosyal medyasında imaj değişikliğine gidildi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba’nın kreatif ekibi ile birlikte gerçekleştiriğimiz çalışmalar sayesinde hedef kiylemiz ile etkileşimimiz daha sağlıklı ve sıcak bir boyuta ulaştı. Yapılan stil fotoğrafları sayesinde ürünlerimizi bir vitrinde sergiler gibi sosyal medyada sergilemeye başladık. Böylece kasap ürünlerimizi de hedef kitlemiz ile paylaşma fırsatını bulduk.

Eda Öz

CEO