innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kaplan Invest, genç ve dinamik bir yapıya sahiptir. Projelerinin inşa edilmesinde ve satışı esnasında güven duygusunu ön planda tutarak ilerlemektedir. Kaplan Invest'in yürüttüğü inşaat projeleri, markanın ve ürünün hedef kitlesi doğru belirlenerek üretilen sosyal medya içerikleri ile desteklenmiştir.

%0

kat daha fazla dönüşüm reklamlarıyla etkileşim

%0

Yönlendirme başına düşük maaliyet

0

kat daha fazla hedef kitle ile erişim

HEDEF / AMAÇ

Marka bilinirliğini arttırmak

Markaya dijital ve outdoor ortamlarda üretilen reklam ve sosyal medya içerikleriyle marka bilinirliği oluşturmak. Yine, djital ve outdoor ortamlarda üretilen reklam ve içerikleriyle projenin satışına destek olmak.

BAŞARI

Hedefleri doğrultusunda Facebook ve Instagram mecralarında ilk defa reklam veren marka dönüşüm reklam modelleri ve özel hedef kitlemesi ile hedefinden daha fazla dönüş ve trafik kazanmıştır. Marka Kocaeli lokasyonunda bilinirliğini arttırmıştır. Dönüşüm reklamlarıyla 12.3 kat daha fazla geri dönüş kazanırken %71 yönlendirme başına düşük maliyet harcaması yapılmıştır. Hedef kitle ile %128.2 daha fazla etkileşim kazanılmıştır.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Kaplan Invest'in sosyal medya hesapları, ortak bir dil kullanılarak, aylık olarak birbiriyle uyumlu, marka bilinirliğini ve daha çok satışı hedefleyen, markanın inşaat sektöründeki gücünü vurgulayan bir aylık post paylaşım zincirine sahiptir. Sosyal medya hesaplarında markaya uygun doğru iletişim dili, doğru hedef kitle ve doğru reklamlama modeli kullanılarak Kaplan Invest'i tanıtmak, projelerini öne çıkarmak ve markaya daha fazla satış yaptırmak amaçlanmıştır. Marka gücüne ve konumuna dikkat çekme Kaplan Invest, sanayi kenti olan Kocaeli'de varlık gösteren bir inşaat markası olarak şehirden ve dezavantajlarından uzakta yeni yaşam alanları kuruyor. Sosyal medyada yapılan görsel ve video post paylaşımlarında, outdoor reklam çalışmalarında öncelikli olarak Kaplan Invest marka ismi "güç" ve "geride bırak" sözcük kalıpları ile bütünleştirilerek markanın güçlü altyapısına ve avantajlı konumuna dikkat çekilmiştir.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Kreatif, dinamik ve donanımlı bir ekip gücüne sahip olan Medya Baba, markam Kaplan Invest'in doğru hedef kitleye; doğru iletişim diliyle ve markamı temsil edecek güçte çalışmalarla seslenebilmesine büyük katkı sağlamıştır. Tüm ekibe samimi ve en önemlisi planlı olarak yürüttükleri çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Sosyal medya mecralarında ve şehrin içindeki outdoor reklamlarla markamı destekleyerek gelişimine öncülük etmiştir.

Uğur Kaplan

CEO