innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Kocaeli'de 34 yıldır Fiat Yetkili Teknik Servis hizmeti veren Yılmazlar Otomotiv Fiat kullanıcılarına ve sadık müşterilerine dijital medya platformlarından da sesleniyor. Takipçileriyle dijital kanalar üzerinden de etkileşimde kalarak marka bilinirliğini ve satışlarını artırıyor.

%0

müşteri formlarında %30 artış yaşandı

%0

kat daha fazla mesaj

0

Reklam harcaması getirisinde %47 artış

HEDEF / AMAÇ

Marka bilinirliğini artırarak potansiyel hedef kitleye ulaşm

Fiat'ın ulusal kampanyalarını ve servisin yerel kampanyalarını Fiat kullanıcılarıyla buluşturmak hedeflendi. Kampanyalar ve periyodik bakımlarla ilgili bilgi almak isteyenler form sistemine aktarılarak, formlardan müşteri datası oluşturuldu.

BAŞARI

Özel hedef kitle belirlenerek yapılan sponsorlu reklamlarla marka bilinirliği artırıldı. Kampanyalar hakkında bilgi vermek üzere yönlendirilen formlar hedef kitleyle etkileşim oluşturdu ve kitlenin servise trafiği sağlandı. Formlar servis randevusun dönüştü. Sayfa içinde paylaşılan post ve videolar 191 müşteri iletişim formu iletildi

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Kocaeli'de yaşayan ve Fiat aracı olan, Fiat'la ilgisi olan kitleleri Facebook reklamları sayesinde tespit etti. Nokta atışı yapmak için özel ve benzer hedef kitleler oluşturdu. Kampanyalar hakkında bilgi almak isteyen birden fazla kullanıcıyı iletişim formuna yönlendirdi.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Kocaeli'de 34 yıldır Fiat Yetkili Teknik Servis olarak hizmet veren markamızın bilinirliğini artırma noktasında Medya Baba ekibi doğru fikirleri doğru zamanda işliyor. Sosyal medya hesaplarından sponsorlu reklamlama modelleriyle hedef kitlemize rahatlıkla ulaşıyor, müşteri iletişim formları alarak servise trafik sağlıyoruz. Tüm ekibe katkılarından dolayı teşekkür ederim!

Volkan Yılmaz

Co-Founder