innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Levent Aydar, kendi kliniğinde kulak, burun ve boğaz hizmeti veren bir doktorudur. Kliniğinde KBB dışında rhinoplasty (burun ameliyatı), botox, dudak dolgusu, nazolabial dolgu ve mezoterapi gibi hizmetler de vermektedir. Rhinoplasty ameliyatları ile adından söz ettiren Aydar, hem Türkiye'den hem de yurt dışından hasta kabul etmektedir. İşini yaparken hasta memnuniyetini önemseyen Aydar, başarılı operasyonlara imza atmıştır. Sosyal medya hesaplarında genel olarak teknik bilgilendirmeler yapılmakta, hasta adayı kişileri rahatlatıcı video ve fotoğraflar, ameliyat olan hastaların fotoğrafları, değişim videoları paylaşılmaktadır.

%0

Randevu taleplerinde artış

%0

Hedef kitle erişiminde artış

0

Potansiyel müşteri dönüşlerinde artış

HEDEF / AMAÇ

Rhinoplasty ile değişim

Temel yaşamsal fonksiyonlarımızdan biri nefes almaktır. Burun bozukluklarının beraberinde getirdiği nefes problemleri sağlıklı bir yaşamın önündeki en büyük engeldir. Ayrıca burnun yüz ile uyumu estetik ve psikolojik olarak kişileri rahatsız edebilmektedir. Rhinoplasty olarak adlandırılan burun estetiği operasyonları hem sağlık hem de estetik açısından önemli bir gereklilik göstermektedir. Bu nedenle rhinoplasty sonrasında kişilerde gerçekleşen fonksiyonel ve estetik değişimler sosyal medya kullanıcılarına sunulmaktadır.

BAŞARI

Yapılan sosyal medya ve prodüksiyon çalışmaları ile birlikte randevu taleplerinde %224 artış, hedef kitle erişiminde %567 artış ve organik erişim ile erişilen potansiyel müşterilerde %167 artış kazanarak etkileşimlerinde toplam 18 kat artış elde edildi.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Hedef kitlemiz sağlık problemi veya estetik amaçlı burnunu yaptırmak isteyen kişilerdir. Bu nedenle ameliyat ile alakalı merak edilenleri anlatan çalışmalar yapılmıştır. Instagram, facebook gibi kanallar aktif olarak kullanılmıştır. Randevu taleplerini arttırmak için hikâye ve gönderi etkileşimi reklamları kullanılmıştır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Kendi kliniğimizde hastalarımıza verdiğimiz hizmeti Medya Baba ajansı aracılığı ile hedef kitlemize duyurmaktayız. Yapılan prodüksiyon çalışmaları ile Kocaeli’deki potansiyel müşterilere erişerek rhinoplasty alanında zirve basamaklarına tek tek tırmanmaya devam! Teşekkürler Medya Baba.

Levent Aydar

Kulak Burun Boğaz Uzmanı