innovative
works from
digital father
You must feel while designing.
It doesn't matter that the client didn't like your work.
The important thing is you give a work to your client that you are proud of.
Grow a respect to what you are doing!
award1 pointerHoverItem award2 pointerHoverItem

HİKAYESİ

Seyir Mobil, müşterilerinin yurt içi ve yurt dışı operasyonlarında verimliliklerini artırmak için araç takip sistemleri ile en büyük destekçisidir. 1997 yılında Kocaeli’de kurulmuş olan Seyir Mobil, yerli üretim yapmakta ve araç takipte kendi yazılımları ile ses getirmektedir.

%0

Artan takipçi sayısı

%0

Reklam başına daha az bütçe

0

kat daha fazla bilgi talep formu

HEDEF / AMAÇ

Yerli ve milli olduğunu vurgulamak ve bilinirliği artırmak

Sosyal medyada gerçekleştirilen çalışmalarda temel hedef işletmenin güçlü olduğu ürün grubunu vurgulayarak potansiyel müşterilerin dikkatini çekmektir. Ek olarak milli ve yerli oluşunun altını çizmek amaçlanmaktadır. Büyük ölçekli markalar ile gerçekleştirilen iş birlikleri sosyal medya kanalları üzerinden hedef kitle ile paylaşılarak markanın gücünü yansıtmak hedeflenmektedir.

BAŞARI

Özel hedef kitle belirlemeleri yapılarak gerçekleştirilen sponsorlu reklamlarla markanın bilinirliği artırıldı. Oluşturulan bilgi talep formuna yapılan yönlendirmeler ile hedef kitleye ulaşarak pazarlama hedefleri desteklendi. Hazırlanan paylaşımlar ile teknoloji alanında işletmesini ileri taşımayı amaçlayan firmalara ve araç sahiplerine erişmeyi başardı.

YÜKLENİYOR

ÇÖZÜM

Sosyal medyada, işletmenin sunduğu ürün ve çözümlere yer verilmektedir. Hedef kitlenin dikkatini çekmek için özel simge ve işaretlerden faydalanılmaktadır. Teknik bilgi ve ürün özelliklerine yer verilen sosyal medyada "iyi seyirler" mottosu ile trafik, yolculuk ve yolda olmaya dair faydalı bilgiler sunulmaktadır.

  • Hedef kitlenin takipte olduğu sayfa, grup ve hashtag'ler araştırıldı.
  • Hedef kitlenin tüm demografik ve psikolojik özellikleri incelendi.
  • Markanın kimliği doğrultusunda sosyal medya dili ve grafik çizgisi oluşturuldu.
  • Postlarda ana öge olarak ürün/hizmet konumlandı.
  • Organik hedef kitlenin en çok cevap verdiği gün ve saatler belirlendi.
  • İstatiksel verilerden faydalanılarak paylaşım çizelgesi oluşturuldu.

Medya Baba ekibi hem sosyal medyada hem da basılı içeriklerde ihtiyacımız olan her türlü kreatif ve grafiksel desteği bizlere sağlıyor. Sektörümüzün ihtiyaçlarını anlayarak buna yönelik stratejiler geliştiriyor. Bu anlamda hedef kitlemizle bağ kurmamızda bizlere destek oluyor. Hem müşterilerimiz hem de potansiyel müşterilerimizle ilişkiler geliştirmek için Medya Baba ekibinin desteğini alıyoruz. Modern ve yenilikçi yapımızı koruyoruz.

Harun Küçük

Technology and Product Development Manager